Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ha feláll egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha feláll egy lány társaságában, és ezt a lány is tudja, akkor nem szoktatok zavarba jönni?

Figyelt kérdés
mire gondoltok olyankor?
2014. aug. 10. 14:28
 1/4 anonim ***** válasza:
azt h felállt, de feleslegesen sajnos. vagy azt h meztelenül kellene lásson h jobban szemügyre vehesse
2014. aug. 10. 14:30
 2/4 October15 ***** válasza:
2 eshetőség van: őőőő akkor most feltűnés mentesen a nagyira gondolok... vagy arra gondolok, hogy vagy akár még érdekes is lehet a dolog ... :P
2014. aug. 10. 14:30
 3/4 RRR ***** válasza:

helytől függ:

vagy kiszel tündére 1ezred másodperc alatt kókad

vagy a forró-szaftos-remegő puncijára és ............

2014. aug. 10. 14:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Én zavarban vagyok olyankor,de ez a zavartság nem fáj,hanem kellemes,mert ugye fel vagyok izgulva.
2014. aug. 17. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!