Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ti mit csinaltok ha mondjuk strandon felall nektek vagy ugy barhol es nagyon latszik? Nem gondoljatok cikisnek? Mindig id kivancsi voltam erre mert en lany vagyok es egyszer beleultem egy fiu olebe es felalt neki ugy szegyelte magat utana
Többnyire nem szokott csak úgy felállni! :)
Van esetleg olyan alakalom, pillanat, hogy elkezd merevedni de azt még lehet leplezni és gondolateltereléssel stb. visszafordítható :D
Am velem még nem fordult elő, hogy cikis helyzetbe kerültem volna, de én azt mondom a legjobb ha az ember még el is játssza hozzá, hogy egy paraszt, alkoholtól fűtött forma :D Mármint nem túljátszani csak olyan lazán kezelve, mintha nem is tartaná cikinek :D és akkor legalább arról beszélnek, hogy "mekkora paraszt csávó volt a standon álló fasszal jött a medencébe mintha mindenki így csinálná " ... ellenkező esetben azt mondanák " jázusom szegény srác arca vörös volt mint a rák, nem tudta hogy hová nézzen annyira szégyellte magát, szerencsétlen" :D :D
hát ijenek a lányok ha egy kis kemény dolgot éreznek a lábuk közt mindjárt ellágyulnak és a végére járnak a dolognak és
egy kemény f @ sz na k nem tudnak ellenállni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!