Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segíthetnék a páromnak?
Figyelt kérdés
3 éves kapcsolat, neten ismerkedtünk meg. Tudtam róla, hogy félénk, nem tartja túl sokra magát, de vágyik kapcsolatra, szeretetre, ezt már az elején tisztáztuk. Együtt éltünk, de most szünetet tartunk, mert nagyon elviselhetetlen volt az utóbbi 3 hónap. A gondok : otthonülő típus, leginkább gépezik. Eleinte még bele tudtam vonni közös dolgokba, háztartás, vásárlás, egy-egy mozi, ilyenek, de az anyagi részében nem igazán akart részt venni. Fontosabb dolgokban sosem tudott véleményt alkotni, inkább kritizált. Mindenért noszogatni kellett, ha pedig a sokadik kérésre elvesztettem a türelmem, megsértődött. Amúgy nagyon bújós, sokszor közeledett ő felém, meg próbált a kedvemben járni, de néha hazudott is. Dolgozni nem nagyon akar, rövid ideig volt csak munkája. Most nagyon magába fordult, a legutóbbi vitánk óta...figyelembe sem vett, alig szólt hozzám, ha én szóltam, vagy meg sem hallotta, vagy kiakadt és kiabált velem. Közeledni sem nagyon közeledett, az enyémet néha elfogadta, de más volt, mint előtte. Amikor összepakoltam a cuccaimat, végigsírta...mikor megkérdeztem, miért sír ( azért jöttem el, mert többször is kiabálva küldött ) azt mondta, ő egy csődtömeg, nem képes semmire, tudja, hogy jó voltam hozzá, de ő ezt nem képes viszonozni, és hogy ne haragudjak, nem akart bántani, de úgy érzi, ő nem érdemel engem...mit tegyek?2016. márc. 12. 19:21
11/12 A kérdező kommentje:
20:58-as, dolgozott, keresett pénzt, amiből ő is költött ránk, az volt a baj, hogy kérni, könyörögni kellett sokszor. Most azért nem akart visszamenni dolgozni, mert abszolút nem jött be neki az a hely, amit megértek, én is lehúztam ott másfél évet, elég is volt. Sokszor odaállt dolgokba, nemritkán magától, csak az utóbbi 3 hónapban ült le teljesen, és gépezett reggeltől hajnalig. Elmondása szerint azért, mert úgy érzi, hiába tett dolgokat, nem ért el velük semmit...szerintem csak túl hamar adta fel, mivel valójában depressziós. Remélem, egy lélekgyógyász tényleg segítség lenne...
2016. márc. 13. 11:01
12/12 anonim válasza:
A 20:58 as vagyok,írom így.
Segít egy lélekgyógyász amennyiben a párod hajlandó változni.
Tudod a mai világban sajnos nem lehet munka ügyben válogatni. Azt kell dolgozni,ami van,mert az ember pénzből él. De te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!