Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a párom butának tart?
Figyelt kérdés
Folyton lenéző megjegyzéseket tesz a munkámra, és a képességeimre. Pl ha panaszkodok, hogy milyen hosszú napom volt a munkahelyemen, azt mondja, nem érti a semmibe hogy lehet elfáradni (irodai munka). A vezetésemet is állandóan kritizálja, és ha mondjuk rossz helyen fordulok le, akkor kigúnyol, hogy nekem is minek a jogsi. Nemrég meglett a nyelvvizsgám, és megjegyezte, hogy örül hogy megvan, de reméli tudom, hogy az én tudásom még messze áll igazából a középfoktól. Nagyon rosszul esnek nekem ezek a dolgok, és az a baj, hogy utána ő nem is érti mi a bajom, mert hogy ő csak jót akart. Szerintetek ezek normális dolgok? Ti mit tennétek a helyemben?2016. márc. 12. 13:05
11/16 anonim válasza:
Sokáig a férjem is hasonló képpen gondolkodott az és irodai munkámról. Igaz, ő nem mondta ki, csak apró utalások voltak. Pl. nem értette, miért kell neki a házimunkában segíteni, mikor ő a fizikai munkában elfárad. én az irodában pedig nem.
Aztán saját vállakozásba kezdtem, otthon létesítettem irodát. Azóta, ha neki épp nincs munkája, szépen leültetem az irodába segíteni. Azóta érdekes módon nincs semmiféle kifogás a házimunka elosztására sem.
12/16 anonim válasza:
Gondolom valamilyen magasan kvalifikált gyári/kuli munkás lehet a srác. Irigy rád és féltékeny arra, amit elértél.
Ne foglalkozz vele.
13/16 anonim válasza:
Mar az elso ilyennel ugy kitennem, mint macskat... Nem is ertem valaki hogy viseli el ezt tobbszor is?
14/16 anonim válasza:
Kérdező, te is tudod, hogy ez nagyon nem normális. barátnak nem tartok meg egy ilyen embert, nem hogy a páromnak....
15/16 anonim válasza:
"Folyton lenéző megjegyzéseket tesz a munkámra, és a képességeimre."
Nagyon kíváncsi lennék az ő képességeire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!