Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hűtlennek is van lelkiismeretfurdalása?
Ezt a kérdést nem kellett volna ideírnod.
Mindjárt jön a sok megmondó és megpróbál szétmarni benneteket.
A válaszom az, hogy nekik se hagyd! :)
Egy hűtlennek is van lelkiismerete,ez nem kérdés.
Az már inkább, hogy ebből a magába roskadásból mennyi a valódi önmarcangolás, és mennyi a manipuláció.
Te ismered az embert, ezt neked kell tudnod.
A megcsalás is egy olyan dolog, hogy emberfüggő.
Van,aki megbocsát,más nem.
Xar ügy a bizalom, rohadt nehéz visszaszerezni.
Én azt mondom, hagyd el.
Rendezd le magadban a történteket, és idővel kezdj tiszta lappal, valaki mással.
Én ezt tudom mondani, ez még nem jelenti azt,hogy ez a jó megoldás, vagy igazam van.
Mennyi idősek vagytok, és mióta vagytok együtt?
Ez azért még számíthat...
Ha olyan ember, amilyennek leírtad, én elhiszem, hogy ennyire szarul viseli ő is a dolgot, hiszen ezzel saját magában is csalódott egyúttal. (persze tudom, hogy nem a megcsaló felet kell sajnálni, nem szoktam és most sem ezt teszem, mert azért na)
Volt már rá példa a történelemben, s én látta már olyat, hogy ez megtörtént és sikerült folytatni a kapcsolatot, tudtommal azóta nem is volt hasonló eset.
Nagy erő kell hozzá, és a megbocsájtás( ami nekem nem menne, legalábbis rögtön nekem sem menne , idővel talán), ha ezt úgy gondolod, hogy le tudjátok és akarjátok győzni, akkor egy próbát megérhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!