Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket rosszul érintene, ha a barátotok olyan megjegyzéseket tenne más nőkre/lányokra, hogy jól néz ki meg hasonlók?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 09:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

heh....

énis szoktam mondani pasikra h uu ez azért jólnézett ki xDés ő se haragszik akkor én mért haragudjak ??

2010. ápr. 2. 11:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én párom szerencsére tisztel annyira, hogy előttem ne kommentáljon ilyen dolgokat! Nem mondja, hogy húúú, de jó nő vagy akármi. Max annyit, hogy aranyos. Tudja, hogy azért rosszul esne. De megszoktuk beszélni egymással néha, hogy ki hogy néz ki, ha pl. látunk elég érdekes emberkéket az utcán vagy TV-ben. Viszont én sem mondom előtte, hogy ez meg ez a pasi milyen jól néz ki. Nem akarom, hogy rosszul essen neki.

23/Nő

2010. ápr. 2. 11:29
 13/14 anonim válasza:
hát nem vagyok féltékeny tipus,de engem dicsérgessen ne mást hiszen én vagyok a barátnője!!!!
2010. ápr. 4. 22:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Engem zavarna, ne nekem mondja.
2021. aug. 12. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!