Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Súlyos válság a kapcsolatomban! Hogy lehet megoldani?
engedd el. Annak idején én is megéltem ilyet. Most nincs neki senkije, de egyszer lesz. Mert az igazság az, hogy te már nem izgatod fel. ez nem a te hibád, így alakult. azért bizonytalankodik most, hogy veled marad vagy sem, mert nem akar egyedül maradni, de nem jelent meg az életében még az a másik, akiért elhagyna téged, de ez csak idő kérdése.
27/N
ami nem megy, nem szabad erőltetni. sajnos ezzel anno én is befürödtem. ugyanez a szitu: söpörjünk a szőnyeg alá mindent, majd megoldódik magától (persze nem az én részemről). aztán azon kaptam magam, hogy megcsaltak, és utólag kiderült az is, hogy már mindegy volt neki, csak ne velem legyen... (vagyis több embernél próbálkozott be).
ha hagyjátok addig fajulni, hogy megcsaljon, akkor még rosszabb lesz
Nekem nem is olyan régen volt egy ilyen kapcsolatom. Ott én voltam az, akinek kezdett alábbhagyni a vágya a másik felé és az végül teljesen meg is szünt. Már nem voltam szerelmes és inkább csak barátként tekintettem a lányra. Be is fejeztük, de szerencsére barátok tudtunk maradni.
Szeretkezés, csókolózás nélkül nem működhet egy párkapcsolat hosszú távon. Pár hónapot kibírtok így, de mi lesz a következő 30 évben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!