Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a pénzemért kellek a nőknek?
Tehát az autód bejön a csajoknak.
De te egyáltalán nem.
Kellemetlen...
Van egy ismerősöm, szuper kis Mazdája van, költött is rá rendesen. Az után forognak az utcán, mindegy ki vezeti. De ha a srác végigmegy a sétáló utcában, akkor utána is forognak a csajok elég rendesen. :)
Esetleg ha gyalog vagy, mutogass egy három millás rolexet, legyen rajtad márkás öltöny, drága cuccok, és akkor is kiszúrnak a golddigerek. :)
Igen.
Annak akit azért dugtal meg, mert úgy nézett a szemedbe.
Hat, valszeg az erre utazo csajokat fogtad ki eddig. Vannak olyan nok, akiket nem erdekel a penz, de lehet, h azokat meg Te nem veszed eszre.
Amugy meg igen, sok csaj a penzre utazik sajnos. Nekem anno az egyik jogasz haverom "tesztelte" a csajokat azzal, h szorakozohelyen azt mondta, h pek. Hat, volt olyan csaj, aki kerek-perec megmondta neki, h uljon arrebb. Bezzeg, amikor azt mondta, h ugyved, akkor majdhogynem szettettek a labukat neki...
Óóóó, hát valaki szereti a jó kocsikat, ezzel mi probléma van?
Nekem is van...nem is egy. Viszont sosem használtam fel ilyen célra, sőt...
Sosem felejtem el, volt egy nagyon jó kis 'esetem'. Egy bálba voltam, szingliként érkeztem. Hamar ki is néztem két lányt is, aki bejött. Szemkontaktus megvolt, mosoly nyugtázva.
El is vittem táncolni az egyiket, majd egy idő után kimentünk sétálni. A parkolóban jártunk épp, mikor meglepő módon hirtelen megkérdezte, hogy melyik verdával jöttem. Csak úgy rámutattam egy szakadtabbra, hogy ezzel.
Az est hátralévő részében nem is volt kedve velem táncolni többször. :)
Közben én felkértem a másik lányt, nagyon meglepődtem, milyen jó összhang volt köztünk. Vele is sétáltam kint, de eszébe sem volt megkérdezni milyen autóval vagyok. Majd hajnal 4 körül együtt távoztunk. Mentünk a parkolóba, és összetalálkoztunk az első lánnyal, aki egy palival a parkolóban bóklászott. Megnyomtam a közpotizár-nyitót, és mikor felvillant a kocsi lámpája, akkor esett le neki, hogy mivan. :) az az arc az emlékezetembe égett, sosem felejtem el. Némi önelégült vigyor is volt az arcomon szerintem.
Mindenesetre nem bántam meg, hogy így történt. Közel egy éves kapcsolat lett a bálozás éjszakája után.
Az eset tanulsága: a nők sem egyformán gondolják ezt az egészet. Mi férfiak pedig hajlamosak vagyunk rossz irányba indulni először..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!