Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Help! Barátom anyukája féltékeny rám! Valaki valami értelmes tanáccsal tudna szolgálni, hogy kezeljem a helyzetet? Bunkók kíméljenek.
sziasztok. :) gyógypedagógushallgató lány vagyok (20). fél éve járok a barátommal, akit nagyon szeretek. Nemrég volt a kötelező pofavizit. igazából még le se ültek velem beszélgetni. Erre miután elmentek, azt mondta barátomnak az anyukája, hogy nem tud engem elfogadni, mert szerinte én hangos vagyok (ami amúgy nem igaz, kifejezetten csendes vagyok.) és hogy megpróbálta (XDDD ) de nem megy neki. A viselkedéséből arra következtettem, hogy féltékeny rám, aztán lehet hogy tévedek...
A kérdés: hogy kezeljem le anyóst úgy, hogy később-ha nem is megszeret- de legalább elfogadjon? fontos lenne, mert nem szeretném ha tönkretenné a kapcsolatunkat.
Huhh, hát az anyós az anyós! Nekem volt ewgy olyan anyósom hogy minimum 10 év fegyház járt volna neki de én megszavaztam volna neki a tényleges életfogytiglant is! Barátnőmmel nem is tudtam találkozni nálluk mert én állítólag én valamiféle sötét erővel fogságban tartottam az ő lányát!:D:D:D Hülyén hangzik de így igaz! Ez halál komoly! Egyszer szentelt vízzel akart meglocsolni! Kicsit beteg szegény de a lánya jála istennek normális! Még jó hogy apósjelölt barja a búrám, mert lehet hogy azóta valami hullazsákba lennék feldarabolva!
Tanácsolni annyit tudok hoyg ne foglalkozz vele, nem őt kell szeretned hanem a barátodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!