Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet nyugodtan, görcsök nélkül együtt lenni valakivel?
ha megismerek egy lányt,kialakul egy vonzalom....azt érzem, hogy "birtokolnom kell".rossz értelemben....persze oda megy ahova akar,de...azon aggódom,h elveszítem,nem kellek neki,görcsösen ragaszkodom ahhoz,h "szeressen",h velem legyen, és ne mással.és ez nem egészséges hozzáállás.
hogy lehet azt,h érdekeljen,fontos legyen nekem,de nem kötöm le ha akar szeretni szeressen ha nem akar akkor nem.
képes legyek kitenni magam annak,h nem szeret,vagy megun
(ez a....ha a tenyeremet összeszorítom kifolyik a víz,ha széttárom,akkor megtudom tartani a vizet dolog)
23F
Ne haragudj, de szerintem kisebbségi komplexusod van, kevesebbnek érzed magad a többi embernél és már előre leírod magad. Több önbizalom kellene. Magaddal tisztázd a dolgokat először és nem lesz ilyen problémád.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!