Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek nyugodtan lehessünk együtt a barátommal?
A barátommal már lassan 4hónapja együtt vagyunk. Ő 29, én 21. 3hónap után történt meg köztünk. Most az a problémám h anyum 1kicsit régi módi h 1lány a barátjánál aludjon.eddig 2xer megengedte de többet nem fogja. Hozzánk nem igen szeretném ha jönne a srác, mert a nagyimmal lakunk aki még régimódibb 9-10 nél tovább nem lehetne a srác, ha 1xer mégis
másnap azt hallgatnám.hogy hát mit képzel ő. Nem tom h lehetnénk nyugodtan kettesben. Mondjunk 1kicsit furcsán érzem magam a páromnál,, ha ott alszom, de ugye ez nem ciki ? sztem attól még nem vok k..va Hogy nehetnénk mégis kettesben nyugodtan?
Én is 21 vagyok. Az idén költöztem össze a barátommal. Balhé volt belőle, de nem hagytam a dolgot. Most vagyunk együtt 3 éve és nagyon szeretjük egymást, szerettünk volna végre minden nap együtt lenni.
Állj ki azért, amit szeretnél. Manapság már nem szoktak szűzen férjhez menni a nők. Szerintem beszélj Anyukáddal, mondd meg neki, hogy Te felnőtt nő vagy, akit tudja mit akar és mit csinál. Ezért el fogsz menni a barátodhoz aludni, ha pedig ezt nem akarja, akkor mondd meg neki, hogy engedje meg, hogy ő aludjon Nálatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!