Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá, hogy egyen?

Figyelt kérdés

A barátom soványabb mint én(én sem vagyok egy nagydarab lány...) és ez rettenetesen zavar. Nem csak a kinézete,hanem az,hogy félek,valami baja lesz,mert alig eszik.Gyümölcsöt,zöldséget pl soha.

Igyekszem főzni neki vagy ,etetni",ha együtt vagyunk,akkor eszik. De tudom,hogyha nem vagyok vele,akkor előfordul,hogy napi egy szendvicset eszik meg és ennyi,egyszerűen nem éhes,elfelejt enni.

Mit csináljak,hogy ne legyek erőszakos,de hízzon?És alapvetően mi baja lehet?

2010. ápr. 1. 21:50
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Javaslom, hogy csinálj neki svéd-asztalt, és te legyél az asztal :) Na érted, rólad egye le a kaját :D
2010. ápr. 1. 21:52
 2/5 anonim ***** válasza:
24%
"Eszöl van!"
2010. ápr. 1. 21:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

ez sajnos anorexianak hangzik, ami nem tul jo, ezen csak ugy tudsz segiteni, hogy beszelsz vele errol a dologrol, hogy szerinted tul sovany es mar nem jo, vagy vezesd fel hogy napi 1 szendvics nem egeszseges taplakozas, manapsag az egesszeges taplakozas divatos, hatha erre kaphato lesz, ha csak salatat eszik kis felvagottal vagy csirkemmellel mar elertel valamit:)

kis gyorskaja az utcan esetleg:)

2010. ápr. 1. 21:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy anorexia. (Én anorexiás vagyok, szal tudom, és az hogy "elfelejt enni" még nem betegség.)

Az jó ötlet, hogy próbálsz minél többször együtt enni vele.

Esetleg beszélgess vele erről, mondd, hogy nem szeretnéd, hogy vmi baja legyen stb.

2010. ápr. 1. 22:01
 5/5 A kérdező kommentje:

ma 21:55

Tisztában vagyok az anorexia tüneteivel,jelentésével,erre vonatkozóan kérdezgettem,és megbizonyosodtam róla,hogy nem anorexia.Tényleg az van,hogy reggel cigikávé,utána délután eszik,aztán este leül tanulni és megint nem.

4 hónapja járunk,valamiféle változást már elértem,pl ha megyünk valahová mindig betérünk kajálni előtte,ha átjön,főzök neki,ez már valami.

Azzal tisztában van,hogy sovány,mióta járunk,mondogatja is,ez haladás.

Az utolsó válaszolónak: remélem,kértél/kérsz segítséget és meggyógyulsz,mert akárhogyan is nézzük,tönkreteszed az életed :(

2010. ápr. 1. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!