Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIért hordja le a pasi a volt barátnőjét minden utolsó r*ngyónak?
Figyelt kérdés
Ha az ember hazudik akkor cinikusan röhög?A volt barátom lehordott mindennek meg egy csomó mindent összehordott és közben cinikusan röhögött!szerintem hazudott!szerintetek?2010. ápr. 1. 20:51
11/16 anonim válasza:
Erről egyszer mintha már feltettél volna egy kérdést, nem? Mármint hogy a barátnőjét veled csalta meg. Nem minősítem, nem az én dolgom, de a srác is hülye volt, hogy ilyesmibe keveredett, tudhatta volna, hogy ennek lesznek következményei, ezek után hiába hord el téged mindennek, ugyanezzel a lendülettel tuti érzi belül, hogy ő is hibás.
12/16 anonim válasza:
Jól cselekedtél, hogy elmondtad! Elítélem általában a 3.at is, de gondolom megtette volna akkor mással, és lehet, akkor ki sem derül és szegény bnője... Jól tetted. És természetesen csak azért r*bancoz, mert beleköptél a levesébe. Azt hitte, hogy másokkal kavar, a barátnője meg mit sem fog majd sejteni és milyen jó lesz neki. Hát megszívta. Jól tetted, hogy elmondtad neki.
13/16 anonim válasza:
Mert egy gerinctelen sz@r alak. Jól tetted, amit tettél. Szerintem ne foglalkozz vele. Ha tojsz bele, hogy miket mondd, akkor sokkal hamarabb lecseng, mintha kapálóznál ellene. Ha ez a téma valamikor bárkinél előjön ("ezt meg ezt hallottam rólad") akkor neki is mondd el az igazat, ennyi.
14/16 anonim válasza:
a gyengeségét leplezi cinizmussal. röhely pali. jobbat érdemelsz!
15/16 anonim válasza:
én kivétel vagyok::É én 1 hónap után is alázkodok hogy ne hagyjon el mert szeretem:É és ö is engem de a barátnöjének hála szakitotunk mert kevert :S
16/16 anonim válasza:
Az ember akkor szokott ilyet csinálni, ha még érez valamit a másik ember iránt, vagy még érdekli valamilyen szinten. Biztos vagyok benne, hogy akárhogy is lehord, azért még szivesen megsuhintana. De ezt büszkeségből ne hagyd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!