Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bonyolult kérdés. Valaki hasonló helyzetben?
hát... van egy srác. először semleges volt nekem, de én neki nem. barátok lettünk, egyre jobbak, de éreztem, hogy ő mindig lépne már tovább. nekem viszont barátként volt szükségem rá. mégis egyre közelebb kerültünk, és a dolgok kezdtek kicsúszni a kezemből. ezért inkább próbáltam nem találkozni vele, de ez lehetetlen volt (nem azért, mert annyira hiányzott, hanem mert technikailag nem volt megoldható-egy helyhez voltunk és vagyunk kötve most is). most mintha kezdenénk rendbe jönni, és csak barátok lenni, de tartok tőle, hogy ő ismét többet fog érezni, ha sokat leszek vele. szeretek vele lenni... csak nem úgy, hogy a pasim, hanem hogy a barátom... az egyik legjobb... :((((
mit tehetnék?
az uccsót köszi. am kérhetném, hogy máshol osszátok egymást? légyszíves.
és, mint már mondtam, nem megoldható, hogy ne találkozzunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!