Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a csaj szakít a barátjával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a csaj szakít a barátjával érdemes egyből ráhajtani vagy várjak egy kicsit?

Figyelt kérdés

Van egy csaj aki tetszik nekem és most szakított a barátjával. Egyből hajtsak rá vagy várjak egy kicsit azzal hogy szerelmet valljak a csajnak. Azért kérdezem hogy a csajnak se legyen rossz érzés mondjuk ha "piheni" akar az előző kapcsolata után. Mit tegyek.

Köszi a segítséget előre is.

19/L

2010. ápr. 1. 18:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A nők 99%-a nem rúgna fel egy kapcsolatot, amíg nincs meg a következő jelölt. Így is késésben vagy, startolj. Aki mást állít az hazudik.
2010. ápr. 20. 22:08
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem igy van...csaka ribiknél van igy..

Normális esetben nomrális csajoknál mindenkinek ki kell hevernie a kapcsolatot és le kell zárnia. És ezelkég sokat számit. Most is barátkozhatsz vele de ne mondj túl sokat csak ha gondood h már kiheverte az előző dolgot nagyjából.

2010. ápr. 20. 22:16
 13/17 anonim ***** válasza:

Most itt 2 esélyes a dolog.Nekem is volt ilyen helyzetem

A csajjal szakitott a barátja és én voltam a lelki támasza...persze én többet akartam tőle, de ő viszont mondta hogy "remélem nem érted félre a helyzetet".

Szóval puff volt a végén.Utána már a barátság sem volt a régi.....

Szerelmet meg ne vallj.Csak elijeszted a kicsi lányt.

Legyél mellette és próbáld elfelejtetni vele.

PL: elmentek sétálni és a témát kerülőd.Hülyülsz vele stb....értékelni fogja és ha bejösz neki akkor nyeregben is vagy.

2010. ápr. 20. 22:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Mennyire ismered? Esetleg beszélgess vele sokat ha nagyon kivan ezmiatt akkor vigasztald érezze hogy foglalkozol vele és érdekel mivan vele stb stb és még ráhajtanod se kell jön magátol :)
2010. ápr. 20. 22:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Mondom, hogy hazudtok. Igazából azért hiszed ezt, mert pár csaj előadja a "most nem kell senki" szöveget, de ez csak lekoptatás, mert megvan az új.
2010. ápr. 20. 22:36
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha csak ribik csinálják ezt, akkor minden nő az.
2010. ápr. 20. 22:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Utolsónak: szerinted amikor a barátom terrorizált, megvártam, amíg jött egy másik és csak aztán szakítottam? Hát nem, kiléptem a kapcsolatból EGYEDÜL, mert inkább legyek egyedül, mint valakivel, aki mellett veszélyben vagyok, vagy akivel egyszerűen csak rossz a kapcsolat. Hosszú hónapokig egyedül voltam, mire kihevertem annyira a dolgot, hogy rá tudjak nézni egy másik fiúra. Szóval ne általánosíts.
2010. ápr. 21. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!