Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csaj szakít a barátjával érdemes egyből ráhajtani vagy várjak egy kicsit?
Van egy csaj aki tetszik nekem és most szakított a barátjával. Egyből hajtsak rá vagy várjak egy kicsit azzal hogy szerelmet valljak a csajnak. Azért kérdezem hogy a csajnak se legyen rossz érzés mondjuk ha "piheni" akar az előző kapcsolata után. Mit tegyek.
Köszi a segítséget előre is.
19/L
Nem igy van...csaka ribiknél van igy..
Normális esetben nomrális csajoknál mindenkinek ki kell hevernie a kapcsolatot és le kell zárnia. És ezelkég sokat számit. Most is barátkozhatsz vele de ne mondj túl sokat csak ha gondood h már kiheverte az előző dolgot nagyjából.
Most itt 2 esélyes a dolog.Nekem is volt ilyen helyzetem
A csajjal szakitott a barátja és én voltam a lelki támasza...persze én többet akartam tőle, de ő viszont mondta hogy "remélem nem érted félre a helyzetet".
Szóval puff volt a végén.Utána már a barátság sem volt a régi.....
Szerelmet meg ne vallj.Csak elijeszted a kicsi lányt.
Legyél mellette és próbáld elfelejtetni vele.
PL: elmentek sétálni és a témát kerülőd.Hülyülsz vele stb....értékelni fogja és ha bejösz neki akkor nyeregben is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!