Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez kevés? Barátnőmmel 4 éve vagyunk együtt.
Figyelt kérdés
Hetente háromszor, négyszer találkozunk, ami azt jelenti, hogy egész délután együtt vagyunk, együtt alszunk, másnap jövök haza. Édesanyám beteg, közben saját vállalkozásoman dolgozom, néha időt szakítok horgászásra is. A barátnőm duzzog, szerinte ez kevés, anak ellenére, hogy amikor együtt vagyunk, minden oké. Szerintetek?
Kérdező, én teljesen megértem a helyzetet. Mi is 4 éve vagyunk együtt, 21 évesek vagyunk, mindketten tanulunk. Önálló jövedelmünk kizárólag a diákmunkázás és az ösztöndíjak, amiből nem tudnánk együtt sem megélni, így egyelőre mindketten otthon lakunk a saját szüleinknél. Én idén diplomázom (utána tanulok még tovább, nem tudok még dolgozni sem a papírommal, mert ez a terület elég hülyén van kitalálva képzésileg), ő pedig egyszerűen csak szop, mert brutálisan nehéz szakon van. Egy szó mint száz, baromi kevés időnk van egymásra, heti 1-2-szer találkozunk csak, tehát kb. feleannyit, mint ti. Mégsem duzzogunk, mert jelenleg az önálló életünket megalapozó dolgok rovására menne ennél több együttlét. Ettől függetlenül nagyon szeretjük egymást, és minden rendben van közöttünk. Az összeköltözésről elég ritkán beszélünk, mivel 2-3 évig sajnos még semmi létjogosultsága nincsen a dolognak, így felesleges erről ábrándozni.
2016. márc. 3. 14:39
12/17 anonim válasza:
Mi is 4 éve vagyunk együtt, nekem most még a heti 3-4 találkozás egy álom lenne, bár attól is függ, akkor mégis hány órát. Mi csak hétvégén tudunk most találkozni, mert más időrendben dolgozunk, és nem együtt lakunk (és nem is vagyunk tinik - júliusban fogunk összeköltözni). De akkor ált. másfél napot együtt tudunk tölteni.
2016. márc. 3. 14:43
13/17 VirágésBence válasza:
Néhány kapcsolatban a heti egy találkozás a normális, persze érthető, hogy szeret és többet szeretne belőled, de ha megérti, hogy ennyire futja és amikor együtt vagytok akkor az az idő minőségi, akkor nem lehet probléma. Ha meg nem képes megérteni, akkor nem ő kell neked.
2016. márc. 3. 15:38
14/17 anonim válasza:
Alapból igen, kevésnek mondanám ennyi év után. De figyelembe véve a te helyzeted (beteg anyuka) és az életkorotokat, azt mondom, határeset.
De hosszú távon ez így tényleg kevés lesz.
Ennyi éven át összeköltözés nélkül én nem érezném úgy, hogy igazán a párom életének a részese vagyok.
2016. márc. 3. 16:26
15/17 anonim válasza:
Mért is kizáró ok az összeköltözésnél hogy ő még tanul? Az én férjem hozzánk költözött, pedig akkor még én is csak tanultam. 4 év után elég komolynak érzi a kapcsolatotokat és többet szeretne, örülj inkább hogy nem keresett mást a suliban. Ülj le vele, beszéld át a dolgot vele. Mondd el neki, hogy nem szeretnéd őt hanyagolni, de az édesanyád és a vállalkozásod mellett ennyi a szabadidőd, viszont te még nem állsz készen az összeköltözésre, adjon egy kis időt, vagy ígérd meg neki, ha végzett a sulival cuccolhat hozzád.
2016. márc. 3. 17:30
16/17 anonim válasza:
Ez nagyon kevés. Mi a munkán kívül igyekszünk minden időnket együtt tölteni.
2016. márc. 3. 19:56
17/17 anonim válasza:
Teljesen érthető, ha ez így kevés neki. 4 éve csak randizgattok egymással, nem igazán töltötök minőségi időt együtt, nem nagyon halad előre a dolog. Ő már komolyabb kapcsolatot szeretne ennél. Beszéljétek meg. Esetleg suli mellett nem tudna dolgozni, hogy összeköltözzetek? Vagy neked alapból nincs igényed arra hogy vele élj? Hogy állsz hozzá? Ha lenne lehetőség, szívesen élnél vele, vagy csak összejártok szexelni?
Ha te is komolyan gondolod vele, akkor valami módja csak van, hogy a járogatásnál komolyabb legyen ez a dolog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!