Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hiányzik apa? Élhetek Velük?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiányzik apa? Élhetek Velük?

Figyelt kérdés
Anya és apa elváltak már vagy 8 éve. Én a húgommal anyával és mamamékkal élünk. Most vagyok 8. osztályos. Anya rosszba van apával mert nem azt csinálja amit anya mond. Apa németbe él a kistesómmal meg a feleségével. Szeretnék velük élni de anya meg mama nem engedik. Minid szidják apát. Apa semmibe se szólhat bele. Mama meg anya dönt el mindent. A továbbtanulási papirt is elirták. Hiányzik apa.

2016. márc. 2. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Két mondat van amibe sem apa sem anya nem szerepel.
2016. márc. 2. 20:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Csak beszélned kellene velük.
2016. márc. 2. 20:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Anya hajthatatlan. Utálja apát és próbál ellene beszélni minket. A hugom nem annyira vágyik apára de én nagyon. Anya soga nem egyezik bele hogy kimenjek.
2016. márc. 2. 20:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Jól nyomod, csak azt cseszed el, hogy egy 14 éves nem így fogalmaz, vagy amelyik igen, az kisegítőbe jár.

Ez olyan 10 éves gyerek szintje inkább. Nembaj legközelebb jobb lesz. Legalább most minden mondatban volt apa vagy anya.

2016. márc. 2. 20:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kisegítős. Csak nagyon összezavarodott. Ha mindenki Ennyit hallgatná hogy a távol élő apját szidják akkor megértenéd. Szeretem a szüleimet. Nem lenne jó anyáékat sem itthagyni de már nem bírom őket.
2016. márc. 3. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!