Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan, akinek első,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akinek első, hosszú kapcsolata során előjött olyan probléma, hogy bár komolyan terveztek egymással, az egyik fél még nem élte ki magát, tapasztalni akart? Valahogy sikerült együtt maradni végül?

Figyelt kérdés

Hogy sikerült együtt maradni? Elmúlt, vagy egy idő után később újra összejöttetek? Hány éves kapcsolat?

Tapasztalatokat szeretnék. Kort is írjatok, ha lehet.

2016. febr. 29. 20:18
1 2
 11/20 ~OnLány~ ***** válasza:

Volt. Most újra együtt vagyunk,de előtte folyton azt éreztem,hogy nem éltem ki magam.Nem gyakran,nagyon ritkán forogtak bennem ilyen gondolatok.De aztán a fejembe vettem annyira,hogy ezen vesztünk össze és szakítani is akartam.Pár hétig nem beszéltünk,nem jelentkeztünk egymásnak.Nagyon úgy éreztem,hogy nem fer,hogy ő előttem kiélhette,kitombolhatta magát,én meg akkor kezdtem volna az "életem",amikor összejöttem vele.

De a szerelem és hiányérzet túlságosan nagy volt bennem és nem tudtam csak így befejezni,szeretem.

Nem akarom emiatt elhagyni.

Talán a jövőben ez vissza fog ütni,nem tudom,remélem nem bánok meg semmit,mert boldog vagyok vele.

4 éve vagyunk együtt,ezt a megszakítást nem beleértve.

2016. febr. 29. 21:40
 12/20 anonim ***** válasza:
Igen, volt ilyenben részem. Én 17 voltam, amikor megismertem, ő 27. Az elején minden teljesen jó volt, nekem ő volt az első. Neki viszont egyáltalán nem én. Ezzel nem is volt bajom, csak azután hogy ő erre a témára teljesen ráállt, vagyis kitalálta, (pont ezt amiről szól a kérdés) hogy majd nekem idővel más kell, ki akarom próbálni mással is. Ez annyira mindennapossá vált, hogy megromlott a kapcsolatunk. Féltékeny lett,mindig a korkülönbségre hivatkozott és 4 év után én döntöttem:elhagytam. Nagyon friss még a dolog és újra szeretné kezdeni, nem is nagyon tudom mi lesz a vége. Egy biztos :olyan nem lesz, mint az elején.
2016. febr. 29. 22:32
 13/20 anonim ***** válasza:

Én is átmentem pontosan azokon a problémákon amiket a kérdésben emlitesz. Mi 14 és 16 évesek voltunk mikor osszejottunk, nyilván mindkettőnknek első komoly kapcsolata. Mostanra több mint 5 éve vagyunk együtt, és csak most jutottunk el odáig, hogy már biztosan nem vagyunk másra, csak egymásra. Ehhez az kellett, hogy időnként szuneteltessuk a kapcsolatunk, amikor úgy érezte valamelyikük (aki legtöbbször én voltam), hogy szüksége van egy kis független életre. Sokszor éppen azért döntöttem szakítás /szünet mellett mert tudtam hogy ő az aki nélkül nem tudnám leélni az életem, viszont azt is tudtam, ez nem kivitelezhető anélkül hogy kieltuk volna magunkat. A leghosszabb külön töltött idő alig fél év volt, legtöbbször viszont hetek elegendőek voltak.

Mostanra megérettünk arra, hogy ne jatszadozzunk tovább, hanem komoly terveink és közös céljaink legyenek. Elerkeztunk ahhoz a ponthoz, ami után már nem férne bele több szakítás. A következő már az utolsó volna.Viszont nem gondolom hogy lesz ilyen. :)

Én úgy vélem, akiknek együtt kell lenniük, azokkal bármi is történjék, eljon az ő idejük, mikor már mindketten érzik, hogy nincs szükségük másra.

2016. márc. 1. 08:50
 14/20 anonim válasza:
Mi hét évig voltnk együtt, én 15 voltam, ő 21, amikor összejöttünk, 18 évesen eljegyzett és össze is költöztünk, de bennem mindig ott volt, h meg szeretnék másokat is ismerni, mert így honnan tudjam, h tényleg jó a mi kapcsolatunk, egyre többször hozta fel az esküvőt is. A végén szakítottam, ennek már 7 éve, azóta volt páréves kapcsoaltom, most azt mondom, h jók voltunk együtt, és sokat számított, h együtt nőttünk fel, fedeztünk fel dolgokat, jóval kevesebb kompromisszum kellett a boldogsághoz, mint később, amikor már egy saját kialakult világú 30 feletti férfival jön össze az ember. De valószínüleg megint ugyanúgy döntenék, abban a szituban, azt sajnálom, h nem 10 évre rá találkoztunk, bár akkor lehet nem működött volna úgy.
2016. márc. 1. 13:48
 15/20 A kérdező kommentje:

Hű, köszönöm a válaszaitokat és a tapasztalatokat! :) Hasznosak és jó olvasni őket!

11-es helyzete áll a legközelebb az enyémhez, engem eljegyeztek, és hasonló a felállás, nekem ő az első.. Csak nálunk nem volt soha szünet. Én sem tudnám mással elképzelni az életem, de ritkán eszembe jutnak ilyen kérdések nálam is. Én is bízom benne, hogy nem lesz ebből gond, de ha mégis, akkor hogy meg fogjuk tudni oldani.

25L

2016. márc. 1. 18:23
 16/20 anonim ***** válasza:
szerintem nincs ilyen amúgy, hogy kiélhette magát. ez egy végtelen verem. szerintem a pasid fejében is megfordul ugyanez néha, hogy jó lenne azért néha mással is. ez mindig ilyen lesz. akkor is ilyen lenne, ha lettél volna mással.
2016. márc. 4. 21:20
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
A kutya is akkor hülyül meg,mikor a legjobb dolga van. Szerintem ha már valaki annyira szeret, hogy eljegyez azt vétek eldobni kalandokért... De mindegy, ezt csak lehet én gondolom így.
2016. márc. 4. 21:34
 18/20 anonim ***** válasza:

17-es, az, hogy valaki szeret annyira, hogy eljegyez, az meg nem garancia. A szerelem nem eleg, ha nem vagytok egy hullamhosszon.

Es hivjatok cinikusnak, de a legtobb valaszolo a huszas evei elejen jar. Megkerdeznem 10 ev mulva, hogy meg mindig egyutt vagytok-e. Amikor az a kerdes egyre surubben jon elo, hogy te akarnal valamit, de a parod nem, te kompromisszumot kotsz es a szonyeg ala soprod azt a kis hangot, de egyre surubben fog elo jonni.

Mert az elet nem csak abbol all, hogy ferjhez megyunk, gyereket szulunk aztan bamuljuk a tv-t szombat este.

Jo, ha valakinek ez eleg, de tapasztalom szerint, ha valakiben felmerul a gondolat, hogy nem elte ki magat, az azt jelenti, hogy valami nagyon is hianzyik, csak mivel mar 10 eve benne van egy kapcsolatban, akkor mar nem "illik" ilyennekkel elohozakodni.

2016. márc. 5. 13:33
 19/20 anonim ***** válasza:
Olyan volt már hogy 3-4 órán át beszéltük hogy melyikünknek épp mi baja és közben voltak gondolkodós szünetek. De olyan hogy nem beszéltünk volna, még nem fordult elő. :D
2016. szept. 18. 16:58
 20/20 anonim ***** válasza:

Volt. 5 éve voltunk akkor együtt (én akkor 19, az ex 23), mikor szétmentünk.

Fél év után újrakezdtük, 1 évre rá megszületett a lányunk.

3 és fél éves volt, mikor aztán újra szétmentünk.

Nem akarok részleteket írni, mert holnap reggelig itt ülnék.

28N

2017. febr. 27. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!