Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két ilyen rossz természetű ember között működhet egy kapcsolat?
Háát..ha nagyon szeretitek egymást.
De az egyik hirtelen haragú,a másik haragtartó..az egyik kötekedősebb,a másik sértődékenyebb.
Lesznek gondok,de mindent ki lehet bírni,ha fontosan vagytok egymásnak.
Mondjuk a barátom kicsit szúrkálódóbb,szeret hülyéskedni,picit gyerekes néha a viselkedése,én meg viszont hirtelen haragú vagyok,makacs és erőszakos.
Szóval néha nehéz és eléggé tombolnak az idegek,de mi így szeretjük egymást. :)
Nagyon rossz párosítás, így éltem évekig. Mondjuk azt nem mondom, hogy hirtelen haragú vagyok, de ha dühös lettem, az nyilván látható volt és hangot is adtam neki. Az exem passzív-agresszív abból is mintapéldány :-(
Kis híján szó szerint kinyírt a végén.
Igen, mukodhet. Mi is ilyenek vagyunk az elettarsammal. Elemeztem a veszekedeseinket es mostmar alig veszekszunk. Rengeteget szexelunk, bujunk, olelunk. Nagyon jo a kapcsolatunk. Gyerekeket is tervezunk! En sok fiut szeretnek, h sok ilyen csodas ferfi legyen, mint o.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!