Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg igaz hogy a lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz hogy a lányoknak a külső és a pénz a fő szempontok kapcsolatkereséskor?

Figyelt kérdés

Sziaztok tudom ez a felnőtt kategória, de a tiniknél nagyon komolytalan emberek vannak ezért engedelmetekkel ide írok.

Olvasom mindenhol itt a fórumokon, hogy a lányoknak és a nőknek csak a jól kinéző és gazdag fiúk vagy férfiak kellenek. Ez valóban így van ? Azért kérdezem mert nem sok önbizalmam van és a legtöbb osztálytársam magasabb nálam és nem vagyok valami jóképű sem. Pénzünk se sok van 3an vagyunk tesók.

Kérlek válaszoljatok mert eléggé összezavaró ez a sok ellenvélemény ami itt van a többi kérdésnél. Köszi!

2016. febr. 28. 20:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Pénze sincs, autója se, mégis csak ő kell nekem"

Sose értettem, hogy egy sikertelen palin mit eszik egy nő, bár gondolom jobb nincs.

2016. febr. 29. 08:18
 12/12 anonim ***** válasza:

Őszintén megvallva, a leghalványabb fogalmam sincs, hogy mennyit kereshet a barátom. Igazából nem is különösebben érdekel.

Olyan anyagi helyzetet "várok el" a partneremtől, hogy néha el tudjunk menni moziba, félévente egy koncertre, nyáron strandra, stb, és ilyenkor a SAJÁT RÉSZÉT tudja fizetni. Az első barátomnak ennyi se volt, rá is ment a kapcsolatunk szép lassan, hogy minden programunk az volt, hogy tévéztünk :/

A külső fontos valamennyire, de ez összetettebb dolog annál, mint ahogy sokan elképzelik. Engem alapból a hideg kiráz a kigyúrt "menőcsávóktól", legtöbbjük ízléstelenül néz ki az én szememben. A mostani párom eleinte nagyon nem tetszett, akkor se láttam csúnyának, de nem volt az esetem, hosszú haja volt, stb, de ahogy egyre közelebb kerültünk egymáshoz, egyre kevésbé érdekeltek az ilyesmik, és egy idő után már csak azt láttam benne, ami tetszik.

Én még nem láttam olyan pasit, aki tényleg menthetetlenül csúnya lett volna. A legtöbbnek max rossz a stílusa, vagy ápolatlan. A "csúnya fiúk" 99%-án segítene egy kozmetikus, új frizura, más arcszőrzet, más szemüveg, más öltözködési stílus, stb. Meg kell találni azt, ami jól áll.

A pénzéhes csajoktól meg te is jobban jársz, ha távol maradsz.

2016. febr. 29. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!