Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom rávenni?

Figyelt kérdés
Segitsetek lécci...a barátommal már egy éve vagyunk együtt és eddig nem zavart,főleg mivel az elején voltunk,de mostmár annál inkább.A problémám az,hogy én egy örökmozgó csaj vagyok ő meg totál az ellentétem ilyenben.Szeret otthon ülni,egész nap az ágyban heverni,tv-zni,gépezni,stb..Én meg inkább sétálnék,hülyülnék vele kinnt a szabadban,csak ne egész nap a lakásban legyünk...(persze néha otthon is kell lenni,csak nem folyton.)lényeg hogy már csomószor próbáltam rávenni arra,hogy mozduljunk ki legalább csak egy két órára...de ő nem...mert hogy most hideg van,vagy meleg van,vagy fáradt.Mindig van valami baja...és ebből már nagyon kezd elegem lenni.És meg is mondtam neki de már nincs erőm ezen vitatkozni,inkább rá hagyom és akkor maradunk otthon.De egy idő után bele fogok unni...szerintetek hogy vegyem rá,hogy ne legyen ennyire otthonülős?
2010. ápr. 1. 01:28
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
mond meg neki, hogy menjen veled, vagy te elmész mással!
2010. ápr. 1. 01:41
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem tudnám otthagyni...és szted ez a fenyítés segít??Állandóan azt mondja,hogy én ilyen vok igy kell elfogadni...szal áh tényleg nemtudom...
2010. ápr. 1. 01:50
 3/9 anonim ***** válasza:
74%

Hát téged meg olyannak kell elfogadni, amilyen te vagy... Menősnek. :)

Én is otthon ülős vagyok a végletekig, szempont is volt, hogy nehogy eljárogatásra igénnyel megáldott leányzó legyen a párom, mert épp úgy mentem volna az agyára, mint a te pasid a tiedre. És azt meg nem akartam...

Szóval megváltoztatni nem igazán lehet embereket (se a pasit, se téged). Gondold végig, és ő is gondolja végig, hogy tudna mindkettőtök igénye valamelyest teljesülni. Beszélgessetek nagyon erről.

2010. ápr. 1. 02:38
 4/9 anonim ***** válasza:

bocsi, de tanuljatok már meg kommunikálni. nem fenyegetőzni kell.

mond meg neki, hogy te megérted, h neki nincs igénye, h elmenjen, viszont neked van és ezért meg az ő megértését kéred. és akkor csinálj külön programot. nem mindig a legegészségesebb, h egymás nyakán ültök.

sok boldogságot! :)

2010. ápr. 1. 02:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen helyzetben kompromiszum szükséges. Mert az nem igazságos, hogy most mindig az legyen amit a barátod akar és te meg eltűröd. Ő is kell alkalmazkodjon hozzád. Ez esetben a legjobb az amikor megbeszélitek, hogy az ő kedvére lesz olyan, hogy otthon ültök, de majd legközelebb kimentek a te kedvedért. Téged is el kell fogadjon ő, nem csak te őt.
2010. ápr. 1. 07:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Vagy mindketten engedtek néha, vagy elválnak az útjaitok. Az a tapasztalatom 36 évesen, hogy ez nem sok jót jelent a jövőre nézve. Mert mégha sikerül mindkettőtöknek is engedni néha, akkor is sok lesz a nézeteltérés ha ennyire különbözőek vagytok. Én is megőrülnék ha egyfolytában otthon kellene ülnöm, de néha meg pont az kell. szerencsére a barátom pont ilyen. Sok sikert!
2010. ápr. 1. 10:53
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat:)Tényleg kompromisszum kell ezt elismerem és remélem tényleg ráfogom tudni venni,mert ha igy folytatódik tényleg nem lesz közös jövőn...csak lehet h ő még ezt nem látja...
2010. ápr. 1. 12:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle hogy talán szégyel veled mutatkozni.Az ágyban nem szégyel?
2010. ápr. 1. 13:47
 9/9 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem szégyel...azért azt észrevenném...egyszerűen csak ilyen a természete.
2010. ápr. 1. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!