Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK ti mit tenétek ha? (folytatás lent)
Figyelt kérdés
Ha a barátotok (nem nagyon közeli) odamenne hozzád és megcsókolna. Neked már van barátod és több mint féléve jártok. De ZERO fizikai kontaktus.2010. márc. 31. 23:12
1/11 anonim válasza:
zéró fizikai kontaktussal hogy csókolsz meg valakit?
2/11 anonim válasza:
-.- :D:D hát igen érdekes,saját magad ellen beszélsz:d
3/11 anonim válasza:
Most a baráttal van "ZERO fizikai kontaktus"? Az milyen járás, hogy a kezét sem fogják egymásnak?
4/11 anonim válasza:
Erre én is szerfelett kíváncsi vagyok.
5/11 A kérdező kommentje:
Háát igazából. Én fiu vagyok :D és erre készülök. Szegény lány szeretné ha a fiuja lépne csak... inkább nemmondok semmit.. szóval szerintetek jó ötlet lenne ha odamennék és megcsókolnám?
2010. márc. 31. 23:22
6/11 anonim válasza:
Szerintem szimplán pofon vágna, de akkor sem értem pontosan a helyzetet.
7/11 anonim válasza:
Nem tudom, szereti-e a csaj a pasiját, vagy hogy bejössz-e neki. Én nem örülnék, ha most valaki ezt csinálná velem (nem is hagynám), de szerintem egy próbát megér. Sok sikert!
8/11 anonim válasza:
Úgy felrúgnám hogy elszállna! Mégis mit képzelsz? Semmi közöd hozzá, hogy milyen kapcsolata van a párjával, ez egy igen szemét dolog... Ráadásul még a pasija is berághat ezért. De hajrá, tökéletesen haladsz afelé hogy még a barátságát is elveszítsd... Aki igazán szereti a barátját (haver nem szerelme) az nem tesz ilyet. Komolyan úgy felidegesítenek az ilyen pasik! :@
9/11 anonim válasza:
Én reflexből tökön rúgnám majd fejen is, amikor összeroskad a fájdalom miatt. Ha valaki hirtelen hozzámér vagy letámad reflexből így támadom le :DD
Szerintem baromságot akarsz csinálni, a csajnak valószínűleg nem tetszel, nem érdekled. Akkor minek megcsókolni? Ha ő nem veri be az arcod akkor majd a pasija.
Vagyis én tuti eltörném a gerinced, ha a nőmet molesztálnád. De lehet én vagyok csak ilyen "temperamentumos" :)
10/11 anonim válasza:
Huhh...hát én nem örülnék neki az biztos!!! Az lenne a minimum h pofonváglak utána tökön rúglak! :D
L/13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!