Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Legjobb barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Legjobb barátnő vs. Pasim?

Figyelt kérdés

Na a szitu.

Ugy vettem észre, hogy a pasimnak bejön a legjobb barátnőm. Ma is őt hivta fel, hogy holnap lemegyünk-e hozzá és barátnőm barátjához. Meg mosolyog rá, én nem tudom nem érzem magam féltékeny típusnak 1 éve járunk. Nagyon szeretem, nem szeretném elveszíteni. Azt tudom, hogy ő is szeret engem, de talán 1 éjszakás kalandot lehet szeretne a barátnőmmel. Adjatok tanácsot, hogy tudom kideríteni, hogy kell-e neki a b.nőm nekem azt mondta hogy nem. Valami csel ahogy kitudnám deríteni? Nagyon rosszul vagyok miatta, mert imádom.

Előre is köszönöm.

16/L

2010. márc. 31. 23:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ha valami cselt szeretnél... akkor kérd meg a barátnőd h egyik este hívja fel a pasid, h járjon inkább vele aztán ha a csávó igent mond akkor meg sima ügy... na de ha nemet mond akkor meg balhé lest belőle h féltékeny vagy... szóval meggondolandó.
2010. márc. 31. 23:23
 12/15 anonim ***** válasza:

Á ezeknek a körmönfont, nemegyenes szarkavarásoknak mindig rossz vége van. Nem kell semmi cselt kiagyalni, az egyenesség az egyetlen amivel tuti nem rontasz el semmit. Viszont gondolom nem akarsz leülni beszélni vele erről, különben nem itt kérdezgetnéd. Szerintem se jó ötlet, mert könnyen lehet, hogy tökre szó sincs ilyenről, csak kedveli mert jóarc. És akkor fölöslegesen mennél bele ilyen kényes dolgokba (esetleg elgondolkodna, hogy "hmm most hogy így mondod"...:D)

Amit én tennék: egyszerűen kérdezd meg lazán, megfelelő pillanatban (hogy spontánnak tűnjön), hogy "amúgy szerinted a Lilla/Eszti/Kinga/hogyhívják jó csaj?" (fontos, ne azt, hogy neki bejön-e, csak hogy jó nőnek tartja-e objektívan) Ennek az egésznek az a hátránya, hogy pont emiatt nem fog kiderülni, hogy tetszik-e neki, mivel nem arra kérdezel rá. Mert ugye attól szerinte helyes csaj, nem biztos, hogy rá is van kattanva.

2010. ápr. 1. 01:08
 13/15 anonim ***** válasza:

továbbá ez azért se annyira jó, mert ha véletlenül bejön neki, lehet hogy nem is mondana igazat (bár nem ismerem őt)

de azért leírtam :D

de amúgy abból amiket leírtál, még tökre nem lehet következtetni semmi rosszra

2010. ápr. 1. 01:10
 14/15 A kérdező kommentje:

a barátnőmet nem kérdem meg h hivja fel, mert irtam már hogy ő ilyenekbe benne van, attól hogy van pasija.

de nagyon köszi. ma már mondta h nem szól a b.nőmhöz inkább, mert számitok neki annnyit. köszi mindenkinek.

2010. ápr. 1. 17:40
 15/15 anonim ***** válasza:
jegyezd meg, kedves kérdező: Vagy nincs barátnő, vagy nem kontaktol a pároddal. Ennyi. A megoldás: Szedj össze egy ocsmány barátnőt, bizd meg, hogy faggassa ki párodat, vagy hajtson rá, ott kiderül minden!!
2012. máj. 14. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!