Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ajándékozzak neki?
A páromnak szeretnék ajándékot adni.Szeret boxolni,biciklizik is tudjátok ez az ugrálásos izé:D "drit" vagy micsoda)Kocsikért is érdeklődik és rockos zenéket hallgat.Ötleteket várnék.
Esetleg ha tudtok máshoz kapcsolódó ötleteket azokat is mondhatnátok.
hát nem tudom..szerintem boxxal és biciklivel illetve azzal h kerozik azzal nemtudsz szerintem nagyon mit kezdeni, én legalábbis nemtudnék semmilyen 'alkatrészt' venni a kerojához stb.. :D nemértek hozzá..
talán valami rock zenekaros póló? vagy ha nagy kocsi mániákus akkor vegyél neki ilyen kis kocsi (van egy haverom aki ilyen nagy fan és gyűjti őket).. vagy ha olvas akkor könyvet ?:S
szerintem a stilusához kapcsolodoan is tudsz neki ajándékot venni.. valami 'rockeres' nyaklánc..
nemtudom.. hány éves egyébként?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!