Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A flörtölős típusú pasi egyben megcsalós is? A nőkkel indított dumcsikból indulnak a megcsalások?
Utolsó, a csendes pasid hogyan flörtölt, és hogyan derültek ki a megcsalásai?Hátha tanulunk belőle...
5 ös voltam.
Ő egy extrém introvertált pasi volt (illetve az is most is). Ha visszagondolok, én voltam a marha, mert mielőtt találkoztunk, 2 hónapig leveleztünk szó szerint a semmiről, csak így utólag áll össze a kép.
Ő sosem nyíltan flörtölt (azt is csak írásban!), hanem burkoltan szőtte bele a mondandójába a "lényeget". Nem merte sosem direkt felvállalni, mivel semmilyen téren nem tudott felelősséget vállalni, hogy kikezd egy nővel, ezért a nagyon burkolt szavait mondatait, ha értette vki, akkor a nőtől függött, hogy hogyan tovább a kapcsolat, lesz-e vmi v sem. Már 2 éve együtt voltunk, terhes voltam, úgy ment el egy csajhoz. A csaj nem is tudta, hogy létezem. Volt barátnő is próbálkozott nála még, mikor már 1,5 éve együtt laktunk, annak se szólt, hogy vagyok. A szexrandis társkeresések már "nyíltabbak" voltak. Mivel tele volt furcsasággal és rejtéllyel, igy persze, hogy nem tudtam bízni benne, és persze gépen és telón is mindig találtam valamit. Erre mondják, hogy női megérzés :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!