Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom barátnője rám van kattanva! Mit tegyek?
Hogy kéne elvennem a kedvét attól hogy próbálkozzon velem?
Nem akarom sértőn,sem feltűnően!A barátommal mi lesz így,ha a kedvese mások felé is kacsingat?Nagyon jóban vagyok velük!Adhatnátok néhány ötletet,mert csak tipródom az ügyön!Kösz! F27
Szerintem közöld a lánnyal, hogy kellemetlenül érint ez a dolog téged, mondd neki, hogy lehet Te látod,érzed máshogy a dolgokat DE neked ez így kellemetlen a barátoddal szemben.
Ha nem ért belőle, akkor beszélj kíméletesen a barátoddal.
Húzós ügy... Először beszélj a barátoddal, de úgy óvatosan kerülve a témát, érdeklődj a kapcsolatuk felől, próbáld megtudakolni, h mennyire bízik meg benne, mennyire látja harmonikusnak a kapcsolatukat. Mert ha ő is előhozza a témát, h "észrevettem, h több pasit is megnéz, meg talán még ki is kezd velük" - ilyesmi, akkor már van kiindulási alapod, akár erről az esetről is beszélhetsz vele, de mindenképp tisztábban látnál.
Aztán amit még tehetsz, h látszólag belemész a dologba, de mikor oda kerülne a szituáció, h biztos vagy benne, h ő kinézett magának téged, akkor egyszerűen leállíthatod. Erélyesen megmondhatod neki, h ha nem változtat a viselkedésén, akkor mesélsz ezt-azt a barátodnak róla. És ha nagyon akarod, még magnóra is veheted, mint a filmekben. (Najó, az utolsó mondatom csak vicc. :D)
Egyébként úgy is elvehetnéd a kedvét, h beújítasz egy "féltékeny barátnőt", vagyis megkérsz vkit (ha épp nincs senkid), h játssza el a barátnődet, aki jól kiosztja a másik lányt, h lesz szíves leszállni a pasijáról.
Ennyi jutott eszembe.
Bocs, ha sok hülyeség.
Jaaaa, nem akarod feltűnően... Akkor csak légy olyan undok dög, h ne legyen hozzá kedve... De ezzel még nem változtatsz a csalfa természetén, szóval én tényleg inkább a barátommal beszélnék a helyedben. De úgy, h ne higgye-érezze azt, h csak le akarom pattintani a csajt féltékenységből.
Ne legyél bamba add tudtára egyértelműen hogy hagyja abba. Lehet azt hiszi hogy Te benne lennél a dologban mert a semmilyen jelzéseidből az jön le neki.
Legyél egyenes.
Valóban mielőbb beszélnem kéne vele,csak olyan rossz érzés egy kedves ismerősnek beolvasni!Ráadásul ilyen kényes témában!
Köszi az eddigi válaszokat!
18.26-nak
Eszembe jutott ez is,de talán ennyire nem szállt el a dolog benne!Az már igazán más vágányra terelné a dolgokat nálam is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!