Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Nem találom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Nem találom a megoldást.

Figyelt kérdés
Volt egy barátom , egy évig jártunk. Nagyon szerettem, az életemet odaadtam volna érte.Szétmentünk egy év után, nagyot csalódtam benne. Összevesztünk nagyon csúnyán és elküldtem. Eltelt pár hónap és újra összejöttünk..de nem jártunk. Állítása szerint nem tudott elengedni, én meg egyenesen szeretem.Persze volt neki bnője...de "nem szerette"...akárhányszor volt vkije mindig megcsalta velem, és én gyenge vok h harmadszorra és elküldjem. Nem akarok nélküle lenni mert szeretem de ez csak egy oldalú úgy érzem.De valahogy le kell ezt zárnom és továbblépnem de nem megy. Megöl a tudat h teljesen kiszállok az életéből és "átengedem 100%-osan másnak". De ezt sem bírom hogy 1x keres, 1x nem...és közbe tudom h van akivel járna is.Nemtom mit tegyek.
2010. márc. 31. 18:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Próbáld meg elfelejteni, foglald el Magad, csinálj Magadnak sok-sok szabadidős programot, a barátaiddal..ismerkedj új emberekkel.. Élvezd az életed, és "ne álmokból építs várat, mert közben elfelejthetsz élni" - tapasztalatból írom.

Tudom nehéz lesz, de ha erős vagy, és kitartó semmi sem lehetetlen!

Sok sikert, és kitartást!

2010. márc. 31. 18:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Így van ez a szomorú tény, hogy el kell felejtened, különben csak marni fog ez az érzés hosszú évekig, és nem marad más csak kínzó és hiú ábránd. És miközben te hosszú ideig csak sopánkodsz meg pityeregsz, lehet elmegy melletted az aki igazi boldogságot adhatott volna, de te elhalasztottad mert be voltál fordúlva és elzárkóztál.
2010. ápr. 4. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!