Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám feldolgozni azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám feldolgozni azt h a párom meg akarta ölni magát azért mert megcsaltam?

Figyelt kérdés

Kórházba is került, és majdnem úgy volt hogy az egyik kezét soha nem fogja tudni használni. Szerencsére ez nincs így, de én nem tudom feldolgozni azt a látványt h ömlött a vér belőle, a húsa kilátszott.

A szemében pedig láttam a hatalmas félelmet,h nem fogja tudni használni többet a kezét.

Megaláztam ezzel a megcsalásos üggyel a munkahelyén is,így lelkileg csak jobban megviselte. Ez is közrejátszott eme gondolatában sztem.

Ő nem mutatja de tudom h nagyon fáj neki ez az egész.

2016. febr. 22. 21:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
72%

Mindketten gyökerek vagytok. A párod is gyökér mert megakarta ölni magát egy hulladék miatt, aki inkább megcsalta őt minthogy szakítson. Te is tudod hogy miért vagy gyökér. Stimmt?

Egyszerűen undorító és szánalmas ez a társadalom

2016. febr. 22. 22:35
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Egy normális ember nem lesz öngyilkos egy megcsalás miatt, hanem egy ideig ideges, majd továbblép. (Az Ashely Madison botrány után sem emelkedtek meg az öngyilkossági mutatók)

Persze nem szép dolog megcsalni a másikat, de egy ilyen reakció nem a te felelősséged, hanem valszeg egy mentális betegségé. Mindenki a saját tetteiért felelős. Gondolj így a dologra: ha nem magát, hanem téged próbált volna megölni, akkor is magadat okolnád, vagy akkor már belátnád, hogy túlreagálta a dolgot?

2016. febr. 22. 23:15
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

"Pedig ha ismernétek szeretnétek" - de nem ismerjük, csak azt a keveset, amit leírtál róla.

Az meg nem szimpi, - de célt ért vele, most már örökre sikerült lekötnie magához, a bűntudatoddal együtt.

2016. febr. 23. 07:07
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Én jó lelkű vagyok.De a páromnak megmondtam hogy ha ilyet csinál ne is jöjjön haza.... Nekem nem fájna....
2016. febr. 23. 08:53
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy csak szivatott az öngyilkossági kísérlettel és bosszúból eszelte ki az egészet? Akkor érthető, hogy beszart miután úgy volt, hogy nem tudja használni a kezét. Ha valóban halálvágya lenne, szerintem nem különösebben foglalkozott volna vele.
2016. febr. 23. 09:46
 16/23 rrrrrreennnnn ***** válasza:
55%

Mindketten ocsmàny h à n y a d é k o k vagytok.

Te egy r...c, aki félreb...ik, majd itt nyavalyog, a pàrocskàd meg egy lelki sérült senki, amiért ìgy reagàl. Nem ùgy, mint egy EMBER.

.

2016. febr. 23. 09:56
 17/23 anonim ***** válasza:
43%
Nem mindenki egyformán viseli a szakítást. Egy túl érzékeny lélek, mélyebben megviselte. De ettől még nem beteg.Nagyon szeretett, te voltál az élete...
2016. febr. 23. 10:06
 18/23 anonim ***** válasza:
59%

17-es, NORMÁLIS, ÉP ember NEM akarja megölni magát.

A kérdező párja sérült. Pont. Nem kell szépíteni.

Kérdező: én úgy vágnám ki, mint macskát... ugyanis, aki egyszer megteszi, megteszi máskor is.

Egyébként mindketten idióták vagytok. Te, mert félrekr.sz, ő meg, mert válaszként meg akarja ölni magát.

2016. febr. 23. 10:13
 19/23 anonim ***** válasza:
53%
Mind a ketten idióták vagytok, összeilletek.
2016. febr. 23. 11:37
 20/23 anonim ***** válasza:
Kerdezo,mi tortent azota veletek?
2016. máj. 13. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!