Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális az, ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, ha egy férfi szex közben 2-3 óra alatt tud csak elélvezni vagy rosszabb esetben egyáltalán nem?

Figyelt kérdés
A párommal van ez a gond, vagy min. 1,5-2 óra kell hozzá, hogy elélvezzen, vagy sokszor el se élvez,persze mindig van kifogás, hogy elfáradt (3 óra alatt nem csodálom) vagy épp álmos még, stb. Azt mondta, ha sokat van egyedül és magának csinálja, akkor 10 perc alatt elélvez. Egyre jobban zavar a dolog,lassan 3 éve vagyunk együtt, sesem volt egy gyorstüzelő, de egyre jobban elhúzódik és így nekm már kedvem sincs hozzá, hisz nem tudom, hogy tudok-e egyáltalán neki örömet okozni, vagy jó-e amit csinálok neki. Azt mondta másokkal se mindig élvezett el és ott is sokáig tartott, de nem tudom, hogy velem van-e gond vagy vele? Nekem 1 óra még belefér, de órákig nem bírom.
2016. febr. 22. 07:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
13%

Szerintem itt nem csak a pasival vannak gondok, hanem veled is kérdező. Ne, hogy már 1-2 órát kelljen pacsmagolni, hogy legalább az egyikőtök elélvezzen, annak mond aki szalad!

Nem látod a fától az erdőt! Vagy nem akarod!

2016. febr. 23. 11:08
 22/26 A kérdező kommentje:

Nem valószínű :) Régebben volt egy barátom, akivel épp az ellenkező volt a gond: Kb. 5-10 percig bírta csak (először max. 2 percig) aztán az általános 7 perc lett, de közben erősen kellett koncentrálnia, hogy Nehogy idő előtt elélvezzen, hát vele szex közben esetleg akkor volt orgazmusom, ha előtte máshogy is "kényeztetett". Akkor egy barátnőm mesélte, hogy az ő barátja fél-egy órán át bírja, tehát ezek szerint elég sok emberrel nincs rendben valami, nem gondolod?

Eléggé kifogom mindig, de ha belegondolok, akkor a gyorstüzelő sokkal rosszabb, hiszen ott nekem esélyem sincs.

2016. febr. 23. 18:23
 23/26 anonim ***** válasza:
55%
Nekem is volt ilyen pàrom.34 éves volt,sok tapasztalattal.Mire mi összejöttünk màr mindent megkapott,a normàl dolgok màr kevés voltak neki.Az volt a varàzsszó,ha a szàmban mehetett el.Így utólag làtva ki volt màr égve!
2016. febr. 24. 06:03
 24/26 anonim válasza:
Szerintem neki vannak lelki problémái. Lehet gyerek korban történt esemény. Az én exemnek a szülei váltak el, az apja meg nem törődött vele. Lelki sérült lett. Többször használta az öngyilkosság szót, mint más az "izé" szót. Szóval szerintem a párodnál is valamilyen lelki probléma lehet a forrása. Ha te csinálod neki kézzel, akkor is sok idő míg elmegy?
2016. ápr. 1. 02:13
 25/26 anonim ***** válasza:
Érdekes a kérdés, meg a rengeteg komment is. Én ezeken sose gondolkodtam, volt 1 barátnőm, és minkdetten szüzek voltunk, az első aktus másfél óra volt, én nem mentem el, de ő vérzett. Második aktusnál, harmadiknál... de még az 5.-nél se tudtam elmenni, (mindvégig gumival csináltuk) viszont ő már a 4.-5.-nél orgazmust ért el. Mi úgy oldottuk meg, hogy amikor neki megjött az orgazmus, akkor "remegtek a lábai" is, egyszerűen olyan érzést érzett, mint aki belőtte magát valamivel. Kis szünetet tartottunk és jött az orál :P
2016. ápr. 1. 11:24
 26/26 anonim ***** válasza:
Az hosszú idő
2019. aug. 8. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!