Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, ha egy férfi szex közben 2-3 óra alatt tud csak elélvezni vagy rosszabb esetben egyáltalán nem?
én pasim sem megy el mindig, sőőőt!
ha van előtte orál akkor hamarabb és úgy ha én vok felül, de máshogy nem megy neki. nem veri titokban, nem dug másokat. van aki így működik és kész.
Beszéltél már erről a pároddal? Lehet valami lelki háttere is (megfelelési kényszer), mert az furcsa ha magának csinálja 10 perc alatt megy el. Vagy szexuálisan tényleg nem egymáshoz valóak vagytok.
Az exemmel mikor együtt voltunk nem tudtam elmenni soha, bármit is csinált, ő meg általában 10 perc után elment...
Utána volt még 2 partnerem velük soha nem volt gond, hogy nekem is jó legyen.
Egyszerűen vele nem ment a dolog.
Kedves Utolsó!
Először is, nem pontoztam le senkit, mert most értem haza a munkahelyemről, telefonról pedig nem pontozgatok, most kezdtem el mindenkinek zöld kezet nyomni.
Másodszor pedig köszönöm a tanácsodat, de nem ez a gond. Elhiszem, hogy tapasztalt vagy ilyen téren, a párommal általában megbeszéljük a dolgokat, ő azt állítja, hogy "nincs semmilyen különösebb ok a háttérben csak néha nem megy bárkivel előfordulhat". Több lány is írta, hogy náluk is van ilyen, így kezdem elhinni, hogy nincs különösebb ok a háttérben.
Elképzelhető, hogy nem illünk össze, de az nem a méretből adódó gondok miatt van, hanem inkább azért, mert nekem a max. idő 1 óra lenne, neki pedig inkább max. 3 óra, tehát itt időbeli különbségek vannak, mintsem méretbelik.
Ezt onnan tudom, hogy mikor kb. 5. alkalommal voltunk együtt és felszabadultak voltunk egymás társaságában, akkor elárult egy titkot: "még jó hogy benned nem lehet harangozni". Hirtelen nem tudtam mire gondol, majd rákérdeztem mit ért ez alatt, majd elmesélte, hogy egyszer volt egy "barátnője", aki az első szexuális együttlétig viselte csak ezt a címet, ugyanis a lány eléggé tág volt, a párom pedig elmondása szerint alig várta, hogy a lány elélvezzen, mert szó szerint úgy kellett küzdenie, hogy állva maradjon. Velem nincs ilyen gond, ugyanis sokszor hangoztatja hogy (lehet, hogy ez nem illik ide, elnézést érte): "szeretem a szűk kis lyukadat" - Tehát ezekből szerintem eléggé egyértelmű, hogy nem áll fenn a tágasságbeli gond.
Hogy a 4-es hozzászólónak is válaszoljak: Az exeinél sem volt elvárás a 3 óra, mivel beszéltünk már erről és mindenki előbb elélvezett, mint ő. Épp tegnap mesélte, hogy a legelső alkalommal sem élvezett már el szex közben.
Többen is kérdezték, hogy miért csinálja magának, ha vagyok neki. Mint írtam, sajnos nekem hosszú ez a több órás időtartam, így már kedvem sem nagyon van a dologhoz, így heti egyszer vagyunk együtt, ráadásul nem is lakunk még együtt, így általában hétvégén szoktunk együtt lenni, de pl. múlt héten hétvégén ő a szüleihez ment segíteni nekik, így 1,5 hétig nem találkoztunk és mindenkinek vannak szükségletei... ezért tegnap este megkérdeztem tőle, hogy mikor magának csinálja mennyi ideig tart és eléggé meglepett az a 10 perc, elmondása szerint azért, mert akkor úgy csinálja, ahogy neki nagyon jó. Ezek szerint én nem vagyok nagyon jó...
Viszont már az elejétől kezdve sokáig tart neki, kezdetben óvszert használtunk, abban sosem élvezett el, azt mondta nem is érez benne nagyon semmit, majd mikor gyógyszerre váltottunk, akkor jött ez, hogy 2 órába telik neki, persze volt már rá példa kb. félévente egyszer, hogy fél óra alatt elélvezett, de ez akkor volt mindig, mikor sokáig együtt voltunk (nyaralás, karácsony, stb.), tehát elképzelhető, hogy az a gond, hogy sokat csinálja magának, fogalmam sincs.
Nem hiszek. Ugyanis ezek szerint akkor nincs neki megfelelő partner? Jópár lánnyal volt már együtt és elmondása alapján mindenki előbb elélvezett, mint ő, általában a végén orálisan elégítették ki, sőt mikor összejöttünk elmondta, hogyha választania kéne, hogy normál szex vagy orális szex, akkor utóbbi 80%-ban jöhet, előbbi viszont csak 20 %, rám már azt mondja, hogy 50-50 %, sőt ha először orálisan csinálom neki akkor kéri a szexet is, így képes elélvezni fél óra alatt is.
Az átlagos szexmenet lehet, hogy csak 10-15 perc, de akkor nem csak ő de én sem vagyok átlagos, ugyanis én is voltam már másokkal együtt és mindenkivel a 15 perc kevés lett volna, min. fél óra kell, az 1, illetve az ő esetében 3 (inkább 2) órát maximális időtartamként írtam.
Egyébként azon is gondolkoztam, hogy nem az lehet a gond, hogy kb. nincs előjáték?
Hogyhogy nincs előjáték??? Ez most vicc?
Nem csókolóztok előtte, nem simogatjátok egymást? Mi is csak hétvégénte vagyunk együtt, de én konkrétan már csóktól szinte el tudnék menni :-) Ha hozzámér, simogat, nekem 1-2 perc és elmegyek, de hogy egy óra??? Azalatt már 3x elmegyek :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!