Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon hogy reagálna rá?
Msnezek egy lánnyal.Mindennap ráírok és nagyon tetszik.Szerinte jó fej vagyok meg a külsőmmel sincs szerintem semmi gondja.De még nem találkoztunk.
Na de az lenne a kérdésem, hogy ő nem ír rá senkire.Szerintetek ha én se írnék rá akkor rám írna?
Csak attól félek hogy nem és én nem akarom elveszteni azt a kevés esélyt is ami van.
xD :D
Szerintem próbáld ki,ha rád ír,akkor nyert ügyed van,de inkább hívd el talizni :)
szia!=)
én is hasonló helyzetben vagyok most egy fiúval...Mi is csak msnen beszélünk és sajnos nekem is meg van az a hülye szokásom, hogy nem írok rá senkire, így a srác szokott rám írni, meg ő próbál mindig valamiféle talit öszehozzni, de valahogy ez soha nem jön össze, kitartó, de nem tudom meddig.
Te se ad fel, mert előbb utóbb úgyis találkoztok írj rá és beszéljetek, úgyis szól majd ha már nem szabad, de igyekezz, hátha neked sikerül majd őt meghódítani!=)
Lány/18
szerintem írj rá ha ő nem ír.
Szóval amikor feljön msnre akkor ne egyből írj rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!