Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hölgyeim, miért jó érzés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim, miért jó érzés nektek ha párkapcsolat mellett, más férfiakkal flörtöltök?

Figyelt kérdés

#Tgdgg
2016. febr. 20. 09:36
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Azért nem semmi, hogy normális dolog meg stb. Önbizalom miatt? Emberek akkor le is feküdhet a másik egy harmadik emberrel, hogy legyen önbizalma. Vagy egy bárba lepipanthat valakit mert kell neki az önbizalom. Ha két ember szereti egymást akkor nem létezik rajtuk kívül senki sem. Csak az a gond, hogy az én kapcsolatomban engem nem szeretnek annyira!
2016. febr. 27. 16:55
 22/26 anonim ***** válasza:
ha szerelmes vagy, akkor nem létezik más. viszont a szerelem nem tart évekig, átalakul szeretetté. és akkor kell az önbizalom erősítése. nem szexről van szó, nem megcsalás. ártatlan flörtről van szó. neked is tetszene ha néha néha idegen emberek biztosítanának afelől, hogy jól nézel ki, stb. nem? :)
2016. febr. 28. 07:43
 23/26 anonim válasza:
a nők valamilyen szinten emocionálisabbak, nyakra főre akár indok nélkül is küldünk sziveket vagy hasonlókat. egyébként meg a férfiak is végig nézik a nőket, akár még fantáziálnak is róla. most azért mert ezt egy nő csinálja szerintem nincs benne semmi. nem kell pánikolni mígvez a flört, a fantázia szintjén marad, hisz addig senkinek sem árt vele.
2016. febr. 28. 10:48
 24/26 anonim ***** válasza:
Ha előtted flörtöl, akkor a hátad mögött mit csinálhat? Ebbe belegondoltál? Írtad, hogy ebben a kapcsolatban téged nem szeretnek annyira! Akkor miért nem lépsz ki? Tudom könnyű ezt mondani, de én is megléptem ezt. Azóta 6 éve élek boldog párkapcsolatban! Pedig arra a csajra azt hittem, hogy ő az igazi. Keress olyan lányt akinek te leszel a mindene,aki rád néz fel, aki örül ha veled lehet! Na ha megtalálod,akkor majd boldog leszel, és visszagondolsz majd erre a nőre, hogy de hülye voltam, hogy szóba álltam vele egyáltalán! Dobd a csajt, ez a tanácsom, es kívánok neked boldog életet az új pároddal. A csaj meg reméljük visszakapja ezt az élettől. Majd ha ő lesz szerelmes, és vele csinálják ezt!
2016. febr. 28. 22:59
 25/26 anonim ***** válasza:

Azért mondjuk ehhez tényleg többet kéne tudni rólatok: hány évesek vagytok és mióta tart a kapcsolatotok? És persze még akkor sem ismerünk egyikötöket sem, meg hogy mi folyik köztetek... De vszeg tényleg azért, amiket az előttem lévők is írtak: vagy provokálás, vagy bosszú, vagy önbizalomhiány. Kérdezd meg tőle bátran, és ne felejtsd el megemlíteni, hogy téged ez zavar.

Amúgy én nem szoktam, azt hiszem :) flörtöni mással, bár volt már rá példa, hogy utólag észrevettem magam, de ilyen esetekben mindig volt is valami balhé, elhidegülés otthon, a saját férfimmel, sőt, konkrétan ebből vettem észre, hogy otthon baj van, és akkor mindig is ezzel kezdtem, hogy szivi, azt hiszem, valami nem stimmel közöttünk, mert öntudatlanul kikezdtem egy másik csávóval... Kivétel nélkül mindig segített ez az őszinteség, és vele azóta is együtt, most épp olyan szintű kiegyensúlyozott boldogságban, hogy csak racionálisan emlékszem az ilyen kilengéseimre, de nem is értem magamat, hogy hogy vehettem észre mást... Mert tényleg, ahogy ezt is írták már fentebb: ha minden rendben két ember között, akkor nem veszünk észre más ellenkező neműeket... És ha mégis, ahogy pl. én is kommunikálok haverokkal, sőt, exeimmel is, de egész máshogy, távolról sem lehet flörtnek nevezni, eszembe nem jutna szivecskéket vagy puszit küldeni... De persze nem vagyunk egyformák...

2016. márc. 3. 16:10
 26/26 anonim ***** válasza:

Kérdés, a flörtbe mi tartozik bele. Vkinek már az is, hogy széles mosollyal és kedvesen szólok a boltoshoz, és elpirulok meg megköszönöm a bókot, ha bókol. Na, ilyet szoktam csinálni, jól esik meg szeretek kedves lenni másokhoz.

Incselkedni, kétértelmá megjegyzéseket tenni, konkrétan kijelenteni egy pasasról, hogy hű,m de jól nézel ki, kacsintós smiley-t meg szívecskét küldeni neten, ilyet nem szoktam, mert nekem ez már túlmegy egy határon.

2016. máj. 18. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!