Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim, miért jó érzés nektek ha párkapcsolat mellett, más férfiakkal flörtöltök?
igen, én valóban nem verekszem. a flörtölést meg nem előtte csinálnám, már ha csinálnám. hosszú kapcsolatban, mondjuk 10 év után van létjogosultsága, hogy másokkal is jól érzed magad, és ezt a feldobódottságot kettőtöknek viszed haza. ha még számítotok egymásnak.
9
Nő vagyok. Pl. egy áruház műszaki osztályán áll egy pár, és hasonló ügyben tanakodnak, mint én. Apró információra van szükségem és lerí róluk, hogy a nőhöz hiába is fordulnék kérdéssel.
Olyan durva választ, mint férfiak adni szoktak, ha a feleségükkel, vagy a barátnőjükkel vannak, nem kívánom senkinek.
Keresi a jó partit. Te csak pótlék vagy neki.
Mielőbb hajtsd el, mint a magzatot. Nem érdemel meg!
Kedves Kérdező!
A barátnődet kérdezted már erről, hogy Ő miért flörtöl? És magadat arról, hogy pontosan ez téged miért zavar? A válasz közelebb van hozzád, mint hinnéd. Egyébként a barátnődnek nagy figyelemre van szükésge, mert valószínű ezt nem kapta meg a szüleitől. Most akar valamit pótolni.
Szia
"ez teljesen normális egy hosszú párkapcsolatban."
Lehet, hogy van, ahol természetes, de szerencsére nem mindenhol. Én nem tudnám tolerálni, ha a férjem ilyen lenne, mint ahogyan a férjem sem, ha én ezt tenném. Örülök neki, hogy nálunk nem ez a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!