Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hölgyeim, miért jó érzés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim, miért jó érzés nektek ha párkapcsolat mellett, más férfiakkal flörtöltök?

Figyelt kérdés

#Tgdgg
2016. febr. 20. 09:36
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

igen, én valóban nem verekszem. a flörtölést meg nem előtte csinálnám, már ha csinálnám. hosszú kapcsolatban, mondjuk 10 év után van létjogosultsága, hogy másokkal is jól érzed magad, és ezt a feldobódottságot kettőtöknek viszed haza. ha még számítotok egymásnak.

9

2016. febr. 20. 12:18
 12/26 anonim ***** válasza:
Mondjuk talán ha leülnél vele és tőle kérdeznéd meg, még lehet előrébb is jutnál...
2016. febr. 20. 13:26
 13/26 anonim válasza:

Nő vagyok. Pl. egy áruház műszaki osztályán áll egy pár, és hasonló ügyben tanakodnak, mint én. Apró információra van szükségem és lerí róluk, hogy a nőhöz hiába is fordulnék kérdéssel.

Olyan durva választ, mint férfiak adni szoktak, ha a feleségükkel, vagy a barátnőjükkel vannak, nem kívánom senkinek.

2016. febr. 23. 08:23
 14/26 anonim ***** válasza:

Keresi a jó partit. Te csak pótlék vagy neki.

Mielőbb hajtsd el, mint a magzatot. Nem érdemel meg!

2016. febr. 23. 10:44
 15/26 anonim ***** válasza:
Azért, mert a hűség sokakból kiveszett. A barátnődből is.
2016. febr. 25. 23:44
 16/26 Talaiszrhea válasza:

Kedves Kérdező!

A barátnődet kérdezted már erről, hogy Ő miért flörtöl? És magadat arról, hogy pontosan ez téged miért zavar? A válasz közelebb van hozzád, mint hinnéd. Egyébként a barátnődnek nagy figyelemre van szükésge, mert valószínű ezt nem kapta meg a szüleitől. Most akar valamit pótolni.

Szia

2016. febr. 26. 17:32
 17/26 anonim ***** válasza:
Kérd meg, vegyen magára csadort és sötét napszemüveget. Biztos, ami biztos, adj rá erényövet is! ( hidd el, ha akar , még úgy is megcsal, ha Te kellesz neki, hiába nézi meg a többi hímet, nem megy máshová.)
2016. febr. 26. 18:00
 18/26 anonim ***** válasza:
Mert ha ezt férfiként csinálod, akkor egy utolsó rohadt szemét vagy, ha pedig nőként, akkor megteheted, mert növelned kell az önbizalmadat stb. Valami indok mindig van.
2016. febr. 27. 11:03
 19/26 anonim ***** válasza:
ez teljesen normális egy hosszú párkapcsolatban. férfiak és nők részéről is. ennek egyszerűen az az oka, hogy tudni szeretné, hogy még mindig "partyképes" hogy még mindig bejön másoknak, ergo még nem öregedett ki. ez ilyen megnyugatatás az embereknek. szeretik a párjukat, de tudni akarják hogy mg mindig elég nőiesek/férfiasak a másik nem szemében. az viszont, hogy ezt rendszeresen az orrod alá dörgöli, lehet jelezni akar valamit, vagy bosszantani, hogy lássa rajtad a versenyszellemet. nem ismerem a kapcsolatotokat, nyilván nem tudom, ezt csak nagy általánosságban írtam. lehet nálatok teljesen más oka van :)
2016. febr. 27. 15:50
 20/26 anonim ***** válasza:

"ez teljesen normális egy hosszú párkapcsolatban."

Lehet, hogy van, ahol természetes, de szerencsére nem mindenhol. Én nem tudnám tolerálni, ha a férjem ilyen lenne, mint ahogyan a férjem sem, ha én ezt tenném. Örülök neki, hogy nálunk nem ez a normális.

2016. febr. 27. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!