Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel büntessem magamat, hogy a páromat nem védtem meg?
Anyámmal szemben.
34/F
Ez csak duma. Menekülés a valóság elöl. Azért érzed rosszul magad, mert élvezed. Ez a TE döntésed. Ha akarsz kilábalsz belőle, de ha nem akarsz, akkor hiába hibáztatsz mindenkit, nem fogsz kilábalni ebből.
Már nem vagy kis tini, aki nem képes dönteni a saját életéről, és férfinak is tartod magad, hát legyél is az!
A mi gyerekkorunkban szinte mindenkit ütöttek a szülei, mert abban az időben ez volt a divat. Most az a divat, hogy nem szabad testi erőszakot alkalmazni.
Engem is ütöttek, vertek, és mégis ember lett belőlem. Egyedül eltartom a családomat, számíthatnak rám, és nem lehúzom őket. A nyavalygás, és önsajnálat helyett, szedd össze magad, és kezdj el élni!
38F
Elöző vagyok:Elolvastam a válaszokat.Az elején tényleg azt hittem,hogy csak egy troll szórakozik....
Ne büntesd magad,felesleges,egyszerüen lásd be,hogy senki se tökéletes,mindenki "hibázik" néha,és gondold végig,hogy mi csinál legközelebb.Gondolom megvolt neked is a bajod ott bent,nem tudtál egyszerre több dologra koncentrálni....
Vicces hogy egyesek azt hiszik hogy amit képzett orvosok nem tudnak kezelni, azt ők majd megoldják itt egy kommenttel. :)
Kérdező, fordulj szakemberhez!
miről beszélsz, utolsó?
a bíróságra, a rendőrségre, egy szadista k u r v ához vagy dilidokihoz küldenéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!