Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsofikaaa88 kérdése:
Jól teszem, hogy nem reménykedem, nem áltatom magamat?
Figyelt kérdés
Egy hónapja szakított velem a pasim, mert szabad akart lenni, és ismerkedni... De sírt, és közös ismerősöktől tudok róla, hogy ő is szarul van, és bánja a dolgot. DE akkor is az egyedüllétet érzi jónak, a mostani életszakaszában, és megcsalni nem akar, pont mert szeret. Mégis tartaná velem a kapcsolatot, azt mondja fontos vagyok neki, tudni akar rólam, élete legszebb kapcsolata voltam, és bánja, hogy szétbarmolta azt ami a legjobb dolog volt az elmúlt 2 évben az életében.. és csak azért nem keres, mert én szigorúan megkértem erre. Erre azt mondta rettentően fáj neki, hogy soha többet nem akarok hallani róla. Nem értem a dolgot. Miért akar a barátom lenni? Áltatni nem akarom magam, nem fog visszajönni, de közben a szivemben mégis reménykedek.. :(2015. okt. 20. 12:04
1/18 anonim válasza:
Na és ha sírt? Otthagyott. Ennyi. A többi csak dráma a haveroknak, meg magának, mert kegyetlennek tűnne venni egy mély levegőt és továbblépni minden jelenet nélkül. Nem szeret. Ez vicc. Aki szeret, az nem akar másokkal lenni. Tényleg ne áltasd magad hülyeségekkel, mert nem éri meg! Persze, hogy rossz neki, hogy nem várod meg, míg kiszórakozza magát, milyen kényelmes lenne már neki, ha te ülnél és várnál, hogy végezzen, és ha kiürült és megnyugodott, lenne egy csaj, aki mos-basz-tésztát gyúr neki élete végéig. Nem akar a barátod lenni, eltesz tartalékba! Ha hagyod... ezt hívják érzelmi manipulációnak.
2/18 A kérdező kommentje:
kedves utolsó válaszoló. nem keres, mert tiszteletben tartja a kérésemet. én inkább azt érzem barát akarna lenni, de visszafogja magát. azt kizárnám, hogy összejárni akarna, mert akkor minden kérésem ellenére keresne.. :)
2015. okt. 20. 12:17
3/18 anonim válasza:
Milyen barátság? A barátság nem arról szól, hogy ideiglenesen nem fekszünk le egymással, és piszkáljuk egymás érzelmeit addig, míg újra ki nem tudjuk használni egymást. Zárd le ezt a szálat, mert csak bajod lesz belőle! Többet és jobbat érdemelsz! Lásd be!
4/18 A kérdező kommentje:
Akkor tényleg csak ezért keres? Abszolút verjem ki a fejemből a reményeket? Annyira éreztem hogy szeret.. még egy hónapja is. Csak átvert?!
2015. okt. 20. 12:38
6/18 A kérdező kommentje:
Akkor már csak azt nem értem miért éreztem hogy szeret. Hülye vagyok :(
2015. okt. 20. 12:43
7/18 anonim válasza:
Mert te még szereted (mivel nulla elvárásod sincs vele szemben) és azt akarod hinni, hogy szeret, mert akkor igazolod a saját érzéseid. Kevésbé vagy szánalmas, ha viszont szeretnek, mint ha olyasvalakibe fektetsz energiát és érzelmet, aki ennyire nulla. Magad miatt elképzeled és elhiszed, mert így könnyebb. Ha belátod, elfogadod és tovább lépsz majd leesik, hogy becsaptad magad.
8/18 A kérdező kommentje:
szánalmas vagyok? ő meg semmi? szép kapcsolatunk volt nagyon... életem legszebbje. egyszerűen nem tudom elhinni, hogy végig átvert.
2015. okt. 20. 12:56
9/18 anonim válasza:
Ez igy erosen gyanus nekem is. Annyi buszkeseg legyen benned, hogy szakitsd el teljesen ezt a szalat, kulonben ez csak egy legalisnak tuno felrekettyintes lesz. Nem maganyos akar lenni, az csak duma. Vagy friss pipire vagyik ami lehet, hogy nem jott ossze neki, vagy megunt teged, stb.
10/18 anonim válasza:
mégis mit tegyen?? elég friss a dolog. Képes volt szakítani. Most meg fura neki, hogy nem vagy ott akármikor, fura neki az élet szingliként. hát szórakozzon akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!