Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így nagyon gáz szeretőt tartani?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm akit szeretek, és az excsajom akibe még mindig szerelmes vagyok. megkérdeztem a volt barátnőmet és nehezen de belement (mert ő is szerelmes belém..) Nem szeretném elveszíteni egyiküket sem...:(2010. márc. 31. 00:08
11/15 anonim válasza:
nem gáz, hanem egy szemétláda vagy. remélem titokban téged is csalnak.
12/15 anonim válasza:
jaja gerinctelen és szánalmas. Remélem megtudja a barátnőd és kidob a fenébe. Tovább csinálod elfogod veszíteni mindkettőt.
13/15 anonim válasza:
Szeretőt... tartani??? Tartani?!?! Miről beszélünk, állatokról??? Mert akkor rossz kategória.
14/15 anonim válasza:
nincs lelkifurdalásod? tudsz tükörbe nézni? bele tudsz nézni a jelenlegi barátnőd szemébe úgy, hogy nem azt godolod magadról, úristen, micsoda egy szemét vagyok? ha rosszul érzed magad, akkor el kell dönteni, hogy mi van. melyikkel tudod magad hosszabb távon is elképzelni? el kell dönteni, már csak azért is, mert egyszer úgyis kiderül, vagy vége lesz, és minél később, annál jobban fog fájni mindhármótoknak.
15/15 anonim válasza:
Gáznak nem gáz, csak patkány dolog!!! Ne csináld, mert két szék közül a pad alá kerülsz, és meg is érdemled!!
Tegyük fel, h most beválik ez a helyzet! Mi lesz később??
Elveszed mind a kettőt? Vagy nem akarod elvenni őket? Akkor mi a francért szívatod őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!