Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, volt, lesz, vagy akarsz szeretőt? Miért?
érdekes emberekkel veszed magad körbe.
mifelénk nem divat az ilyesmi o.O (már ha komoly a kapcs.)
személy szerint csak a komoly kapcsolatban hiszek, de vannak barátaim akik úgy vannak vele, hogy 2 fajta nő van:
- a szerelem, akit NEM csalsz meg és imádod őt. stb-stb
- a k&rva akit megcsalsz 26db másik k&rvával.
szeretőm nem volt, nem lesz és megtehetném, de nem fogom.
tömören ennyi.
Mindkét eset érdekel, de inkább a kapcsolatban lévőké.
:) Nem akarattal veszem magam körbe ezekkel az emberekkel, szomszédok, rokonok ismerősei...
Most egy 55 éves pasi, egy 23 éves csajjal bukott le. Szomszédok, mindkettőjüknek családja, gyerekei vannak. Régóta tart, és szomszédok. A pasi lánya ia férjnél van, gyereke van, és szeretője, ő barátnőm, de eddig nem tudtam.
is gondoltam már rá, szó se róla, de soha nem volt ilyen kapcsolatom, bár most ez elgondolkodtat, hogy ez csak ennyi?!
Én egy négy éves párkapcsolatban vagyok, de ha akadna olyan lány, akivel történhetne ez-az, akkor nem mondanék nemet.
Most nincs szeretőm, nem is törekszem rá, de ha "jönne", nem mondanék nemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!