Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van, volt, lesz, vagy akarsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, volt, lesz, vagy akarsz szeretőt? Miért?

Figyelt kérdés
Leginkább azok véleménye érdekel akik régóta kapcsolatban vannak, de persze írhat akárki. Én csak most döbbentem rá, hogy a környezetemben mennyi embernek van. Én meg szégyelltem magam, ha rágondoltam is. ímost derült fény egy barátnőm ilyen dolgára, azóta sorban hallom, hogy neki is, meg neki is...
2010. nov. 7. 19:54
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
*vagy akarsz: mármint lenne, ha olyan lennél, mernéd...
2010. nov. 7. 19:54
 2/13 anonim ***** válasza:
Szeretőt a párom mellett, vagy egyedülállóként? Mert ez így kétértelmű.
2010. nov. 7. 19:58
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát én szinte csak az voltam 1x 3évig voltam valaki szeretője,de azóta is több olyannal is lefeküdtem akinek barátnője/családja van.
2010. nov. 7. 19:59
 4/13 Moszuke ***** válasza:
100%

érdekes emberekkel veszed magad körbe.

mifelénk nem divat az ilyesmi o.O (már ha komoly a kapcs.)

személy szerint csak a komoly kapcsolatban hiszek, de vannak barátaim akik úgy vannak vele, hogy 2 fajta nő van:

- a szerelem, akit NEM csalsz meg és imádod őt. stb-stb

- a k&rva akit megcsalsz 26db másik k&rvával.

szeretőm nem volt, nem lesz és megtehetném, de nem fogom.

tömören ennyi.

2010. nov. 7. 19:59
 5/13 anonim ***** válasza:
Sosem osztoznék senkin, rajtam osztozhatnak, de az a baj hogy én csak egy férfit tudok szeretni de azt óriási tűzzel és szenvedéllyel.
2010. nov. 7. 20:03
 6/13 A kérdező kommentje:

Mindkét eset érdekel, de inkább a kapcsolatban lévőké.

:) Nem akarattal veszem magam körbe ezekkel az emberekkel, szomszédok, rokonok ismerősei...

Most egy 55 éves pasi, egy 23 éves csajjal bukott le. Szomszédok, mindkettőjüknek családja, gyerekei vannak. Régóta tart, és szomszédok. A pasi lánya ia férjnél van, gyereke van, és szeretője, ő barátnőm, de eddig nem tudtam.

is gondoltam már rá, szó se róla, de soha nem volt ilyen kapcsolatom, bár most ez elgondolkodtat, hogy ez csak ennyi?!

2010. nov. 7. 20:06
 7/13 anonim ***** válasza:
beltenyészet hahah :)amúgy most nagy divat a 20 éves csaj 40 /50 éves pasival. szerintem ez csak a pasiknak jó. feleség mindig várja őket, gyereket csináltak, kell egy fiatal pipi. A fiatal lányok romantikus lázadásnak élhetik meg, hogy na egy idősebb férfi védelmező karjaiban. Nem egy éretlen 20 évessel. Csak majd ők is lesznek feleségek és akkor is lesznek fiatalabbak szebbek . Az az igazi, ha a férj aki szerelembe esik a sarkára áll és otthagyja a családját a fiatal lányért, nem oltogatja meg eteti. Na az férfi.
2010. nov. 7. 20:14
 8/13 A kérdező kommentje:
Én sem sokkal vagyok több 20-nál, de eszembe nem jutna egy 40, 50 éves férfiakkal... Ezt nem is értem, mi tetszhet egy ilyen fiatal lánynak, egy apja korú pasiban? Még, ha egy 30-assal, akkor jó, 5-10 év, az nem annyira sok, de 25-30?!
2010. nov. 7. 20:20
 9/13 anonim ***** válasza:

Én egy négy éves párkapcsolatban vagyok, de ha akadna olyan lány, akivel történhetne ez-az, akkor nem mondanék nemet.

Most nincs szeretőm, nem is törekszem rá, de ha "jönne", nem mondanék nemet.

2010. nov. 7. 20:37
 10/13 A kérdező kommentje:
És miért mennél bele? 4 év az még nem is olyan sok idő, bár nem is kevés. Mondjuk attól is függ, hogy hány éves vagy?!
2010. nov. 7. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!