Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőtől hány alkalommal várható el hogy a barátjánál töltse az egész délután-estét?
Miközben külön lakásban él ahol el kell látnia a háztartást, főznie - takarítania kell, bevásárolnia,mosni,vasalni.. Ezek mellett egyetemre is jár és az idős nagynénjével él együtt aki nem mindig tolerálja hogy éjfél körül megy haza.
Egy férfi elvárhatja hogy legalább heti hetente több alkalommal nála legyen ilyen feltételek mellett még akkor is ha fáradt és kimerült?
Nő vagyok, saját háztartásban, gyermekem is van. A párommal még nem élünk együtt, de NEKEM van arra igényem, hogy hetente többször együtt legyünk, és NEKEM van igényem a szexre is, még fáradtan is, a szex ugyanis feltölt. (Jó, többórás menetekre nincs igényem, ezt jeleztem a páromnak, tudomásul vette.)
Ha elvárja valaki, hogy együtt legyetek, az probléma, de az is, ha te nem várod el magadtól! Mert ez így nem kapcsolat. Ha együtt vagyok valakivel, akkor igénylem a társaságát, ha nem igénylem, akkor meg kár erőltetni a kapcsolatot.
Tudod, mindenkinek arra van ideje, amire szán... ha én kisgyerekkel meg tudom oldani, hogy hetente többször együtt legyek a párommal, akkor te is meg tudnád oldani. Ha akarnád. De a jelek szerint te inkább kifogásokat keresel, hogy hogyan kerülhetnéd el az együttlétet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!