Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaljam meg? és melyikkel?
van egy barátom egy éve,de a srác,akibe halálosan szerelmes voltam felajánlotta magát,ami szerintem kihagyhatatlan,tekintve h egyszer élünk.ugyanakkor megjelent egy régebbi beteljesületlen nagyszerelmem,plusz rengetek jó pasi vesz körül,akik javarészt be is jönnek.kérdés:mit tegyek,ha nem tudok szakítani(a barátom büdös amúgy)
19L /21/F
egy büdös emberrel vagy együtt? ne mááá
tök igénytelenség :S
Szakíts a pároddal és hagyd mindet nyomulni és akkor lesz időd dönteni.
Bár egyébként a leírtak alapján megfogalmazódott bennem a kérdés: Mire is kellenek neked ezek a srácok? Mert kapcsolatra gondolom nem, mert akkor nem így állnál hozzá a dologhoz.
Amúgy komolyan csak az zavarna, hogy nem marad Titokban? Akkor már édes mindegy, hogy mások mit gondolnak. :D
(21:26 voltam.)
Hogy tudsz egy büdös fiúval járni? Nem zavar a szaga?
Inkább hagyd el, aztám összejöhetsz ahány pasival akarsz, de megcsalni őt nem szép dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!