Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos volt a számonkérés?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy van egy lány aki nagyon tetszik Nekem és az eddigiek alapján abba a tudatban éltem, hogy ez kölcsönös. Egy helyre járunk le szórakozni, az utóbbi időben elég sokat szoktunk táncolni (salsa és más társastáncok), kölcsönösen keressük egymást, azt gondoltam nem véletlenül. Beszéltem az egyik barátnőjével, akivel egy házban laknak és elmondta, hogy szakított vele a párja és elég rossz kedve van mostanában, és azért is jár le gyakrabban szórakozni,mert el kell terelni a gondolatait az Exéről. Egyik este hazavittem a barátnőjével együtt, és megkérdeztem van-e kedve találkozni, de határozott nemmel felelt és elköszönt. Ez eléggé szíven ütött, de egy szót sem szóltam csak elfogadtam és mentem az utamra.

Szűk egy héttel később újra találkoztunk a közös szórakozóhelyen, sokan voltak lenn, másokkal táncoltam, nem mentem oda felkérni. A vége felé odajött hozzám, hogy van-e kedvem táncolni vele, amire igent mondtam, de közöltem, hogy csak 1 szám erejéig. A végén megkérdezte, hogy ezentúl nem fogom keresni a társaságát, amire azt válaszoltam, hogy ezt bízza rám és majd eldöntöm. Láttam rajta hogy rosszul esett neki, kiszaladt a mosdóba. A barátnője később odajött hozzám és leh..zett, hogy miért kellett ezt csinálnom vele?!

Kissé indulatosan válaszolva tudtára adtam, hogy mivel Én vagyok a férfi nálam van a labda kit kérek fel és ha nem szeretnék táncolni vele, akkor így járt és kész. Nem akartam megbántani a leányzót, de egy szimpla elutasítás után mit várt? Legalább indokolta volna meg a döntését.

2016. febr. 16. 13:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ja es persze hogy nem jogosan kertek szamon.
2016. febr. 16. 20:16
 22/26 anonim ***** válasza:
Senki nem azt mondta, hogy erőlködjön. De mindegy is, úgy látszik a mai világban már a fiúk azt hiszik, hogy a lányoknak kötelessége elmenni velük randizni. Elég érdekes felfogás.
2016. febr. 16. 20:24
 23/26 A kérdező kommentje:

"22"reagálva.......

Szerinted mi lenne a helyes magatartás a részemről? Továbbra is toljam bele az energiát és foglalkozzak vele mintha mise történt volna? Szerinted ez a logikus? Várjam meg hátha meggondolja magát és egyszer csörög a telefon, hogy bocsi tévedtem és mégis szeretnék veled beszélni?

Ne haragudj, de ilyen csak a mesében van....

2016. febr. 16. 21:04
 24/26 A kérdező kommentje:

"22"reagálva

A mai világban a lányoknak azt kéne megérteni, hogy semmi nem jár alapból, és ha nem értékeled egy minimális gesztussal mindazt amit a másiktól önként kapsz, akkor könnyen elveszíthetsz mindent. Sok mindenki írta , hogy a viselkedésemmel ártottam Neki, de ezzel nem tudok egyet érteni, mert ahhoz, hogy valakinek szándékosan ártsál ahhoz ellene kellene valamit elkövetned, de ha nem mész még a közelébe sem azzal nem tudsz ártani neki, hiszen nem vagytok függőségi viszonyban.

2016. febr. 17. 08:07
 25/26 anonim ***** válasza:

Én valahogy lány létemre nem értem a válaszadók többségét, de szívesen elolvasom, ha felvilágosít valaki.

Én úgy gondolom, kérdező, hogy az ég világon semmi rosszat nem tettél, ha tényleg minden így történt, ahogy leírtad, hiszen korrekt voltál. Gondolom, hogy a fiúknak is van lelkiviláguk, amit (nem büszkeségből!!) sért, hogy ha a kiszemelt, nagyon tetsző lány visszautasítja őket. És egy visszautasítás után, ami csalódás, és szomorúság, bizony egy ideig inkább kerüli szerintem az ember a másikat, mert attól még, hogy visszautasították, nem tud rá úgy tekinteni egyik pillanatról a másikra, mint egy ugyanolyan barátra. A másik, hogy nem tudom ez a táncolós dolog hogy működhet, de ha jól értelmeztem, nem fix párok vannak, egyszerűen csak mindenki táncol, akivel táncol. Tehát nem látom át, hogy hol hagyta cserben a fiú az ominózus lányt, amikor még az eredeti elhatározása ellenére is táncolt vele egy számot.

Ha jól értelmeztem, a lány nem látta el túl bő információval a fiút, se egy "fontos vagy nekem, szeretném, hogy továbbra is jóban legyünk", vagy "ne csináld ezt, nem akartalak megbántani, csak nem vagyok készen találkozóra/(nem akarlak hamis reményekbe ringatni sem, mert nem tudom lesz-e több, de most) egyelőre barátkozni szeretnék csak/én inkább a barátod szeretnék csak lenni, de nagyon bírlak, és szeretek veled beszélgetni" nem hagyta el a száját. Így pedig nem értem, hogy a fiúnak mihez képest kellett volna "megértőnek" lennie? Nem azt mondta, hogy én vagyok a férfi, majd én csajozok, megindokolva, hogy miért csapja 8 lánynak egyszerre a szelet, hanem azt, hogy ha már táncról van szó, amire általában fiú kéri fel a lányt, akkor erről van szó és kész. És a nem ez alapján akár azt is jelentheti, hogy ki nem állhatja a csaj, és idegesíti, amikor meg az lenne a baj, hogy elutasítás után is felkéri...

Mindazonáltal, ha tényleg tetszik neked a lány, akkor nem érdemes leírnod szerintem, mert lehet még ebből valami, ha mindketten túlléptek a sértődésen, és a barátnője inkább nem szól bele kettőtök dolgába. Fontos vagy a lánynak, csak egyelőre nem áll még készen kimondani ezt magában, vagy lehet nem is akar ilyen hamar beleugrani egy másik kapcsolatba, hiszen gondold csak el, most még mindig az előzőhöz hasonlítgatná. Viszont szerintem, ha mégis mellette maradsz, és megmondod neki, hogy kicsit bővebben indokoljon, akkor egyrészt ez jó alkalom mélyebb beszélgetésre is, másrészt tisztázódnak a viszonyok, harmadrészt kettőtök ügye lesz, nem lesz közvetítő.

Ha fontos neked, és úgy érzed, hogy meg tudod tenni őszintén, akkor szerintem kérj bocsánatot, hogy megbántottad, de indokold meg, hogy a nyers nem-et nem egészen tudtad "kezelni", ezért történt ez, és legalább egy kicsit fejtse ki, hogy mit is szeretne.

2016. febr. 17. 23:16
 26/26 A kérdező kommentje:

"25" reagálva

Rajtad kívül még egy másik hölgy is hasonló véleményt fogalmazott meg privátban, szóval van aki megérti a logikámat.

Jól látod a helyzetet,azzal táncol és szórakozik aki odamegy hozzá és felkéri, vagyis ha nem kérik fel, akkor ott ücsörög egész este, de az is lehet, hogy végig táncolja az egész bulit. Ez kizárólag a pasikon múlik, persze egy Nő is dönthet úgy, hogy odamegy egy pasihoz, de nem ez a jellemző, Ő mégis többször megtette.

Számomra az a furcsa, hogy ha táncolni akart, simán odajött hozzám és kezdeményezett, mással ezt nem nagyon csinálta, vagyis nem egy magába forduló, gátlásos leányzóról beszélünk, és nem csak nekem akadt meg rajta a szemem, ezt is tudom. Értem én, hogy nem akar kapcsolatot, de ezt őszintén,érthetően el lehet mondani egy kávé mellett és akkor még mindig ott a lehetőség, hogy ezt a másik fél egy baráti jobbként vagy elutasításként fogadja.

A barátnője nem akart semmi rosszat, segíteni próbált neki, és az indulatai és reakciói alapján Ő sem gondolta volna, hogy így fognak alakulni a dolgok....lehet hogy az sem tudta mit csinál. Egy dolog biztos, hogy amikor táncoltam a leányzóval fülig ért a szája és mosolygott ezerrel, de valószínűleg ez nem nekem szólt hanem az érzésnek amit éppen átélt....és Ő csak az érzésre vágyik, mindegy kitől kapja meg.

2016. febr. 18. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!