Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos volt a számonkérés?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy van egy lány aki nagyon tetszik Nekem és az eddigiek alapján abba a tudatban éltem, hogy ez kölcsönös. Egy helyre járunk le szórakozni, az utóbbi időben elég sokat szoktunk táncolni (salsa és más társastáncok), kölcsönösen keressük egymást, azt gondoltam nem véletlenül. Beszéltem az egyik barátnőjével, akivel egy házban laknak és elmondta, hogy szakított vele a párja és elég rossz kedve van mostanában, és azért is jár le gyakrabban szórakozni,mert el kell terelni a gondolatait az Exéről. Egyik este hazavittem a barátnőjével együtt, és megkérdeztem van-e kedve találkozni, de határozott nemmel felelt és elköszönt. Ez eléggé szíven ütött, de egy szót sem szóltam csak elfogadtam és mentem az utamra.

Szűk egy héttel később újra találkoztunk a közös szórakozóhelyen, sokan voltak lenn, másokkal táncoltam, nem mentem oda felkérni. A vége felé odajött hozzám, hogy van-e kedvem táncolni vele, amire igent mondtam, de közöltem, hogy csak 1 szám erejéig. A végén megkérdezte, hogy ezentúl nem fogom keresni a társaságát, amire azt válaszoltam, hogy ezt bízza rám és majd eldöntöm. Láttam rajta hogy rosszul esett neki, kiszaladt a mosdóba. A barátnője később odajött hozzám és leh..zett, hogy miért kellett ezt csinálnom vele?!

Kissé indulatosan válaszolva tudtára adtam, hogy mivel Én vagyok a férfi nálam van a labda kit kérek fel és ha nem szeretnék táncolni vele, akkor így járt és kész. Nem akartam megbántani a leányzót, de egy szimpla elutasítás után mit várt? Legalább indokolta volna meg a döntését.

2016. febr. 16. 13:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
72%
Még annyit, hogy nem férfi vagy hanem egy sértett kisfiú, ez már l mindenkinek leesett itt. Szóval a férfi vagyok majd eldöntöm dumára ne nagyon építs. Örülj ha van értelmes nő aki elvisel.
2016. febr. 16. 14:40
 12/26 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen mit kértél rajta számon és milyen jogon? Randira hívtad egyszer, erre nemet mondott, és komolyan úgy érzed, hogy ezért számonkérhetsz rajta bármit? Akárhogy forgatom ezt a történetet, ez elég bunkó viselkedés.
2016. febr. 16. 16:40
 13/26 A kérdező kommentje:

"12"reagálva

Nem én kérek számon, hanem rajtam kérnek számon.....ez elég egyértelmű szerintem a leírtakból. Azt kérik rajtam számon, hogy miért nem voltam tekintettel arra, hogy neki most éppen rossz és segítsek neki összeszedni magát. Ha őszinte lett volna és elmondja az érzéseit ,akkor igen, viszont egy nem kíséretében csak ennyire telik.

2016. febr. 16. 16:45
 14/26 anonim ***** válasza:
ki kért számon?
2016. febr. 16. 16:47
 15/26 A kérdező kommentje:

"11"reagálva

Tényleg úgy gondolod, hogy egy férfi akit egy szóval visszautasítanak az tovább hajt egy Nő kegyeiért? Szerinted ez a férfias magatartás? Szerintem el kellene gondolkodnod azon, amit írsz!!!!

2016. febr. 16. 16:47
 16/26 A kérdező kommentje:

"14" reagálva........

Ha elolvasod a történteket, akkor elég egyértelmű.....a barátnője jött oda osztani az észt, gondolom nem önszántából, de még az is lehet.

2016. febr. 16. 16:50
 17/26 anonim ***** válasza:
57%

Igen úgy gondolom ez a férfias magatartás. Nem bunkón nyomulva hanem átlátva a helyzetet. Ő nem akart belerohanni egy új kapcsolatba, de mivel te egy teáskanál érzelmi szintjén állsz nem fogtad fel.

Mellesleg én így jöttem össze a párommal. Megértette miért mondtam nemet és mikor legközelebb próbálkozott az alapprobléma megoldásával tette mindezt. Azóta jegyesek vagyunk.

Szerinted az a férfias, ha besértődsz egy ésszerű és nem bunkó visszautasításon aztán meg belerúgsz a másikba? Te így képzeled el? Én továbbra is óvodás viselkedésnek gondolom.

2016. febr. 16. 18:21
 18/26 A kérdező kommentje:

"17"reagálva......

Mi lenne ha visszaolvasnál egy kicsit és akkor nem írnál olyan dolgokat, ami nem történt meg?

Te is azt írtad, hogy sikerült megbeszélned a pároddal, hogy miért nem aktuális a dolog és megértette. Megtisztelted azzal, hogy beszéltél az okokról és nem elhajtottad a fenébe. Ez egy óriási különbség!!! Esetünkben a leányzó még találkozni sem akart velem kettesben, szóval az indoklásod erősen sántít. Ehhez még hozzájön az is, hogy amit tudok a múltjáról azt sem a lánytól tudom, hanem a barátnőjétől... személyesen semmit nem mondott nekem magáról vagy az érzéseiről.

2016. febr. 16. 18:38
 19/26 anonim ***** válasza:

Nemtudomhányadikra reagálva

Hagyd ki a történetből a barátnőt. Lehet, hogy a lány nem is tudta, mit kavar a háta mögött.

Így a következőképp fest a dolog: találkozni akartál egy lánnyal, aki egyszer nemet mondott, és most te duzzogsz és undok vagy vele.

Valójában nem tudod, miért mondott nemet, nem tudsz a háttérsztoriról semmit, csak amit a barátnője mondott. És ez alapján vagy sértődött kiskirálylány.

2016. febr. 16. 20:02
 20/26 anonim ***** válasza:

Mennyi hulye van itt...a srac nem arra szamitott, hogy a csaj egybol lecidazza, nem is ezt kerte. Szimplan elhivta valahova, amit a csaj egyertelmuen visszautasitott. Nagyon helyes, hogy ezek utan nem erolkodtel a luvnyanal. Az meg rohadtul nem a te ugyed, hogy a hapsijaval mi es hogyan tortent.

Szoval jol cselekedtel.

A sok idiotat meg ignorald. Csajokra meg plane ne hallgas ilyen ugyekben.

2016. febr. 16. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!