Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megbocsájtható amit tett?
Kuka. Én beteget jelentettem volna vagy szabit és amíg ő dolgozik kipakoltam volna a cuccait. Kulcs belülről a zárban mikor hazaér. A délelőtt folyamán meg látlelet (biztos ami biztos) és feljelentés.
Nálunk ő költözött hozzám úgyhogy szívbaj nélkül kihajítottam volna.
Szerintem nem biztos, hogy a gyéká egóhuszárjai fogják megadni a jó választ. Itt ugyanis mindenki tökéletes, sohasem bántja a párját egyetlen rossz szóval sem és ha kell hát egyenként föl tudnak mutatni száz másik tökéletes párjelöltet, akire csak rá kell bökniük az ujjacskájukkal és az azonnal ugrik is!
Szóval ha te ilyen vagy, akkor ne gondolkozz.
De ha nem, akkor inkább magaddal beszéld meg a dolgot.
13as, azért a fizikai bántalmazás, meg az "egy rossz szó" eléggé más kategória, már bocs... :D
szóval szerinted mindenkit vernek, de itt adjuk az álszentet gyiken? :D volt ilyen kapcsolatom.. egy pofonon múlt 3 év. pedig szerettem.
Hát... én még csak 60 vagyok, de eleddig nem vetődött fel olyan gondolat, hogy megüssem az asszonyt (több is volt).
Egyszer az egyik gyerekemnek adtam egy frászt, nagy hiba volt. Szóval nem mondhatom, hogy én aztán soha... de az nagyon nem módja az életnek, akárhogyan is kel fel valaki.
13-as szerint egy rosszúl eső beszólás egyenértékű a sz@r kedvem van ezért megverem az asszonyt-al. Elég fura fazon lehet.
Amúgy nem értem mi köze mások kapcsolati minőségének ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!