Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik az exem, de közbe az új barátommal jó minden, miért gondolok rá?
Figyelt kérdés
Nos , jelenlegi párom belsőleg szeretetbe mindent megad nekem érzelmi szinten, nagyon jól ki jövünk, mellette adhatom önmagam, viszont mostanában sokat agyalok az exemen, hiányzik az a szenvedély ami elbűvölt, és az a titokzatossága amit sose tudtam megfejteni.. Nem értem miért van ez, mivel szúrtam el , hogy szoktam még rá gondolni:/ veletek volt mar ilyen?2016. febr. 15. 01:16
11/12 anonim válasza:
Nos szerelem igenis létezik, bár mindenki másképp éli meg. De egy pontban mindenkinél ugyanaz. Ha mikor felkelsz rá gondolsz, és az ő arcával alszol el, az szerelem. És nincs két ugyanolyan. Ugyanolyan szerelmet nem érezhetsz két lány iránt. De az, hogy szerinted melyik nagyobb, vagy melyik passzol hozzád jobban, azt neked kell eldöntened. Azt tudni kell, hogy én nem azért szakítottam a barátnőmmel, hogy összejöjjek az exemmel. Az exem 3 évig epedezett utánam, (nem akarok beképzeltnek tűnni, de így volt), nyáron összejöttem vele, augusztus végén kidobott. Most derült ki, hogy még meg is csalt a legjobb barátommal. Nem akarom visszakapni, gyűlölöm őt. De amit a későbbi barátnőm iránt éreztem, akkor sem volt nagyobb szerelem, amit az exem iránt éreztem anno. Így nem, nem bántam meg, hogy szakítottam.
12/12 anonim válasza:
"hiányzik az a szenvedély ami elbűvölt, és az a titokzatossága amit sose tudtam megfejteni"
az igazi szerelem szenvedélyes , és ez nagyon sok kapcsolatból hiányzik. Felszínes kapcsolatokat látok mindenhol , csak menekülnek az emberek saját maguk elől
ha rég ért véget a kapcsolat az exedel de még rá gondolsz az biza szerelem. Kérdés hogy miért és mikor ért véget ez sokmindent eldönthet. Új mindig jó de nembiztos hogy szívből jó. Hallgass a szívedre, én sok év után kezdtem újra az exemmel és nagyon boldogok vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!