Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lennél együtt egy olyan lánnyal, aki minden egyes
lányra féltékeny és veszekszik, ha szeretnéd ezt a
lányt? Főleg 20 felettiek válasza érdekel.
11/22 A kérdező kommentje:
"megcsalta a az előző barátja vagy csúnyának érzi magát hozzád képest? Tudod, hogy túl jó pasi vagy aztán a gondolatól meghülyült."
Egyik sem. Ez genetikailag kódolt féltékenység kb. Ha beszélek egy nővel, akkor hajjaj, de elég, ha mellettem áll a buszon.
Egy hétig bírnám, vagy addig sem. Ezzel nem lehet együtt élni, max ha valaki ilyen fajta "istenítést" szeret. A barátnőd vagy nem bízik benned, vagy tényleg mindenki mást szebbnek jobbnak tart magánál, és ez mind nem vall valami egészséges gondolkodásra. Én tuti otthagynám, mert ezzel megörjítene. Meg persze sértene is hogy ennyire nem bízik bennem. De oly mindegy hogy mi mit tennénk. Ha te bírod ezt, maradj vele, de gyanítom hogy azért kérdzeted itt meg, mert foglalkoztat a gondolat hogy otthagyd. Találhatsz olyan lányt aki mellett nem kell egyfolytában lehajtott fejjel járnod, meg veszekedést hallgatni mindig. De ha ez kell neked, akkor feleségül is veheted.
2010. ápr. 1. 09:54
2010. ápr. 1. 09:55
14/22 A kérdező kommentje:
1,5 éve vagyok vele, fél éve eljegyeztem és együtt élünk, de egyre nehezebben viselem. Tényleg foglalkoztata a gondolat, h otthagyjam.
Szerintem is nagyon beteges és ez nem egy egészséges kapcsolat. Nekem is volt ilyen párom, aki folyton féltékenykedett és vagy emiatt vagy más miatt folyton veszekedtünk.
De ha próbáltam meggyőzni sem lehetett. Szerinte ha valaki nem féltékeny az nem egészséges. Ha a szüleim nem úgy élnének ahogy, talán hittem is volna neki. De itt az élő példa és hát...ez meggyőzőbbnek bizonyult.
Szerintem hagyd ezt a lányt, lehet elszalasztod az igazit miatta.
22/L
2010. ápr. 1. 10:14
Én is ilyen voltam, már ha ránézett az eladóra a boltba is azt kérdeztem,,hogy tetszik?? Vagy mi van?? Engem egy dolog vágott helyre..elmondta imád, szeret, de legyen vége mert nem bírja idegileg tovább. Egy hét szünet elég volt, hogy rájöjjek, mekkora idióta vagyok..azóta is együtt vagyunk, és én még ezek után is ugyanolyan féltékeny voltam mint ezelőtt, csak nem adtam neki hangot. Ő boldog, és nyugodtabb..én meg az évek alatt eljutottam arra a pontra, hogy tényleg elhiggyem, hogy csak én kellek neki, hisz engem akart, tőlem akart gyereket, stb. Most már lenyugodtam.Már nem cirkuszolok, most ő kezd meghülyülni:DD ha sokan megnéznek az utcán..be is szólogat a pasiknak néha..megfordult a kocka..
2010. ápr. 1. 10:19
17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm, h írtatok! Szerintem egy kis féltékenység azért kell néha, mert attól érzed, h fontos vagy, de ami nálunk van, nagyon durva. Minden este veszekszünk emiatt.
10:14 voltam:
Azt azért nem mondtam, h nem vagyok egyáltalán..;)
2010. ápr. 1. 10:32
A kapcsolat alapja a bizalom, és ebben a lányban ez abszólút nincs meg! Semeddig. Nem bízik meg benned, nem hiszi el, hogy szereted és mindig arról fantáziál, hogy más nőt akarsz/szeretsz? Ez elég gáz.
2010. ápr. 1. 10:51
28/F
Kiraknám mint macskát szarni.
Tanulja meg hol a helye.
A féltékenységnek van egy szintje amíg aranyos és azt jelzi, hogy szeret. De ez a szint nagyon picike hamar át lehet lépni és onnantól exponenciálisan nő a baj.
Ha nem tud bízni benned, és nem adsz neki okot arra, hogy ne bízzon akkor rakd ki.
Vagy észhez tér tőle vagy boldogítson mást.
Szép dolog a szeretet de te sem szeretnél zaklatott stresszes életet élni mellette nem?
Lépj időben. Talán észhez tér, vagy nem és akkor időben szabadultál meg tőle, mielőtt hárpiává válna.
2010. ápr. 1. 13:31
Kapcsolódó kérdések: