Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igazam van, vagy egy irigy kutya vagyok?
Több dolog is eszembe jutott.
Egyrészt hagyhatnátok a francba a Valentin napot, tudom, ez egy kis extra ünnep, csak ott van egy ápolásra szoruló családtag, és ez egy speciális helyzet.
Aztán eszembe jutott az egyik ismerősöm is, akinek a tesója rendszeresen lepasszolja a gyerekeit nagymamához, ismerősömhöz, megkérdezés és egyeztetés nélkül.
Meg aztán felmerült még egy dolog bennem, hogy esetleg a papa mellé nem lehetne valaki szakembert, ápolót kérni, akár időszakosan, pénzért?
Nekem az egyik oldalon élnek még a nagyszüleim, de már idősek. Messze élnek tőlünk, így mi nem tudunk ilyen szinten besegíteni, egyik nagybátyám él közel hozzájuk, ő szokott átjárni kocsival, de egyébként meg egyedül vannak, nem akartak egyik gyerekükhöz sem odaköltözni, viszont felmerült az idősek otthona is ötletként, ahol figyelnének rájuk, és nem lennének egyedül.
Ha tegyük fel haldokolna valaki az utcán mikor arra mész, de ugyanakkor lennének ott mások is, akik tovább mennek, te is tovább mennél, mondván hogy ők sem segítettek? Szerinted van különbség bunkóság és a között, hogy te a mások bunkóságára hagyatkozol?
Ha valami baja lesz a pasid apjának, ti ugyanúgy hibásak lesztek, mint a tesó.. Nem bújhattok ki a felelősség alól annyival, hogy "há mer a testvére sem foglalkozik vele" Kész szerencse hogy nem tizen vannak testvérek, akkor aztán dobálhatnátok össze-vissza szegény embert.. Aki mellesleg a te pasid életéért volt felelős. Az lenne a minimum hogy boldoggá tegyétek szegény hátralévő életét.. De hát ti tudjátok, én csak elmondtam a véleményem.
Kérdező, bicskanyitogatóan önző vagy, nem pedig irigy kutya. A testvér házassága valószínűleg azért is romlott meg, mert folyton át kellett járogatni, mert miattad felrúgtak egy rendszert (házasságot viselt meg! Nem a te akkor pár hónapos járogatásodat! Fel tudod ezt fogni az önző fejeddel?). Most szerencsétlennek van egy kapcsolata, ahol te önhatalmúlag kijelented, hogy hát ő nem szerelmes, neked jár az idő, és kész, mert te szerelmes vagy, ő meg nem, mert te ezt különben is jobban tudod. Közöd hozzá semmi. Ha nyíltan csak kúrogatná a csajt, és ezt ordibálná szét az utcán, neked akkor sem lenne jogod eldönteni, hogy hogyan tölti az idejét.
Párod meg egy rendes ember, még egy hárpia mellett is, és kitart a családja mellett. Becsüld meg, és ne nyavalyogj, hogy csak heti 3 éjszakát tudtok együtt tölteni. Ez sem kevés, sőt... Akkor lenne kevés, ha 0 lenne. Majd akkor legalább talán megtudnád becsülni is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!