Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? 1-éves párkapcsolatom van egy nővel nagyon bejön és szeretem van két gyereke is, nem tőlem.

Figyelt kérdés

Napközben jól megvagyunk vásárolunk osztunk szorzunk jól élünk.De a szex nem túl jól alakult köztünk az utóbbi időben de inkább én vagyok ennek az oka.Volt hogy nem birtam elmenni rajta,legutóbb fel sem ált,így totális kudarcot éltünk meg.Félek hamarosan vége lesz a kapcsolatunknak

impotencia kizárva, orvosom szerint pszihiáter segithet,mert lelki okai vannak.

2016. febr. 12. 16:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Volt ilyen parom nekem is.Itt csak az segithet,ha beszeltek rola(elmondod h nem az o hibaja es egy szexi nk,ne erezze rosszul magat es te se) Tulsagosan meg akarsz neki felelnk,mert felnezel ra.Itt csak az segithet h turbozod az onbizalmad(sport is sokat segit a libidoban es allokepessegben) Szerintem koncentralj ra teljesen es ne is eroltessetek a szexet.Csak ot kenyeztesd(oral,csok,simogatasok,ujjazas) es mikor latod h total beindul toled es elvezetet okozol neki es orult mod kivan....akkkr hidd el el fog mulni minden ketseged es menni fog a szex!De lehet mar az is segit h elengeded magadban a dolgod es csak ra koncentralsz,nem arra h neked felaljon(hidd el menni fog magatol,nem kell arra figyelned)
2016. febr. 13. 07:16
 12/13 anonim ***** válasza:

A jó szex nélkül is igazi mintacsalád vagytok,legfeljebb nem vagytok tökéletes család.

Találd meg a módját,hogy elegendő orgazmushoz juttasd a párod ha ő ezt igényli,de nem kell ezt feltétlenül a farkaddal elérned.Persze amikor megy csináld azzal,de ha nem sikerül érd el máshogy és ha nem görcsölsz rajta annyit a probléma majd idővel magától megoldódik.

2016. febr. 13. 11:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem boom boom potencianövelő étrendkiegészítő oldotta meg ezt, nem tudom, hogy placebó vagy valóban hatásos, de a hatásától kőkemény voltam egész éjszakákat, pár ilyen este és elmúlt a zavarom, már nincs rá szükségem.
2016. febr. 13. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!