Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31eves ferfi vagyok szeretnek gyereket szerintem ez nem nagy keres de a baratnom nem. Volt mar valaki ilyen cipobe?
A válaszaid alapján te sem vagy még érett az apaságra...
Egyáltalán nem akar,vagy csak még nem akar?
Anyagiak rendben? Dolgoztok?
Most nem olvastam végig az összes választ, de például én olvastam már korábban olyan hozzászólást is gyk-n, ahol írta a hölgy, hogy ő 5-6 évig nem volt hajlandó szülni a FÉRJÉNEK! Nem a párja volt, majd elvált újra férjhez ment és 1 éven belül már terhes lett.
Nem érezte azt, hogy neki kellene szülnie, persze felmerülhet a kérdés akkor miért nem hagyta el. Ezt azóta se tudjuk, lehet úgy érezte ez változni fog benne...
Szóval ez az eshetőség is fennáll, és őszinte leszek még mindig sokkal jobb ez az állapot, mint 2 hetente látni a gyerekedet a későbbiekben néhány órára...
Persze az is lehet még nem áll készen, még kicsit érnie kell, ez majd kiderül idővel. A 2 év egyébként egyáltalán nem eget rengetően hosszú idő, van aki belevág van aki nem :) Ez egy életrészló döntés, elvileg a házasságkötéssel egyenértékű sőt sokkal komolyabb, mert az csak egy papír, amit bármikor felbonthattok, de egy gyerek...
Szóval türelem, egyébként meg üljetek le beszélgetni. Kérdezd meg azért nem mer esetleg, mert nem biztos benne, hogy 10 év múlva is még együtt lennétek? Mit érez és hasonlók... Ja és igen, jól írta valaki feljebb, mielőtt összejöttetek ilyeneket tisztázni kellett volna, ki mikor szeretne a jövőben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!