Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak melyik tulajdonságokat nem bírják a nőkben? A volt párommal lehet, hogy újra kezdjük. Szeretném, ha látná a változást rajtam. Nem szeretnék illúziókat kergetni, csak az a baj, hogy én még mindig szeretem.
Hiszti, ha valami gond van akkor nem elmondja hanem mérgelődik magában, majd amikor megkérdem mi a baja, akkor "még kérdezned is kell?" és meg jobban puffog.
Menstruálós érzékenység/most ehhez és ahhoz nincs kedvem.
"Szeretsz?"- mint ha egyébként az ember nem mondaná, és nem lenne vele.
És sok apróság, ami az őrületbe kergeti a fajtánkat.
Jaj, majdnem ki maradt: VÁSÁRLÁSI TÖKÖLÉS amikor van 2 egyforma holmi ugyanannyiért 0,00001% eltéréssel, és fél órán keresztül gondolkodtok és minket nyaggattok érte. És az ultra bónusz: Jól nézek ki?(ha nem azonnali igen, akkor nemnek veszitek és mi megszívjuk.
Amúgy imádom a nőiséget, a finom lelketekkel, a gyönyörű testetekkel és az erős lelketekkel. De az ilyenek minden férfinak megkeserítik a mindennapokat.
Az őszinteséget többnyire nem bírják, ha az ember leül velük megbeszélni a problémákat. Sérti az önérzetüket, besérülnek, napokig nem szólnak.
Nem bírják, ha nem találjuk ki a gondolataikat és megkérdezzük, mi bajuk. Akkor jön, hogy: "ha tényleg nem tudod, akkor nem is érdekes"... és megint duzzognak, vonulnak pár napig, vagy hisztiznek.
Nem bírják, ha a fentiekkel szembesítjük őket. Tisztelet a kivételnek.
De hogy nálatok konkrétan mi volt a probléma, azt nem tudhatom.
Úristen tényleg ennyire nem tudják elmondani h mi bajuk van?!
Ehhez képest én akkor majdnem férfi vagyok.
Majdnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!