Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3 éves kapcsolat után nem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 éves kapcsolat után nem az a normális, ha közös jövőt tervez a pár?

Figyelt kérdés
Nemsoká ünnepeljük a 3. évfordulónkat barátommal. Én 19, ő 20 éves. Egyik nap a jövőbeli terveinkről beszélgettünk, és szomorúan tapasztaltam, hogy én nem vagyok benne a jövőre vonatkozó terveiben, mert "egy kapcsolatot sok külső hatás ér, és az emberek is változnak". Én persze felsoroltam, hogy mikor tervezek összeköltözést, esküvőt, gyereket, stb. Ő azt mondta, nem gondolkozik előre, mert addig még bármi lehet. De ennyi erővel akkor minek vagyunk együtt, ha nem tervez velem? 😥 Finoman szólva is iszonyat szarul esett, amit mondott, mert nekem az életem fontos részét képezi, és csak vele tervezek. Most ez normális, és én gondolom hülyén? Mert ennyi erővel felesleges együtt lenni, úgyis szétmegyünk valami miatt...

2016. febr. 11. 21:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Csak azt tudom mondani en is amit az elozoek irtak (az elobb irtam egy jo hosszu hozzaszolast ami elszallt). Szival szerintem az o hozzaallasaval semmi baj. Oszinte volt veled, nem akar hitegetni.

Nagyon fiatalok vagytok meg. Abban teljesen egyetertek vele hogy az embert, foleg a 20 as eveiben rengeteg behatas eri, kivulrol es belulrol is. Ekkor valtok felnotte a diakbol. Vege a szabad es gondtalan eletnek. Masok lesznek a prioritasok. Olvasgass itt az oldalon, hany olyan lany van akit felultet a baratja a hintara hogy de kozos jovo meg minden de aztan valojaban a lany tesz csak erte, o ott huzza ahol tudja... En inkabb ertekelnem az oszinteseget, eljetek, elvezzetek az eletet aztan majd 5-6 ev mulva ha meg egyutt vagytok, terjetek vissza ra...

Ami meg a gyerekvallalast illeti : en keson lettem anya (36 voltam) tehat ez sem feltetlenul kovetendo, igy alakult. Viszont ismerek kozelrol olyan 24 eves lanyt aki 19 evesen szult. Hat azt a kislanyt mindenki neveli csak az anyja nem... A gyerek apjaval nincsenek mar egyutt, o pedig allandoan azt nezi hogy hova passzolhatna le a kislanyt, mert nyilvan menne inkabb a kortarsaival bulizni meg ide-oda... Egy gyerek nagy felelosseg, ha egyszer ott van akkor mar nem tudsz mit tenni. Akkor arra is fel kell keszulni hogy nem igazan tudsz elore tervezni mert biztos hogy akkor lesz beteg, vagy akkor nem tud ra vigyazni senki... A kettesben toltott ido is jelentosen le fog csokkenni ami a kapcsolatokat probara teszi. Ezekbe gondolj bele...

2016. febr. 12. 05:58
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. febr. 12. 08:11
 13/18 omba ***** válasza:

Egyrészt a 16-7 évesen kezdett kapcsolatok ritkán tartanak a sírig.

Másrészt, ki még nem adta az utadat, de ő már kifelé gondoskodik:

" nem vagyok benne a jövőre vonatkozó terveiben, mert "egy kapcsolatot sok külső hatás ér, és az emberek is változnak".

Ez egy tapintatos előkészítés neked, hogy készülj a végére.

2016. febr. 12. 08:34
 14/18 anonim ***** válasza:
Csak részben tudok igazat adni az előttem szólóknak. Abban igazuk van, hogy a legtöbb tinikapcsolatból nem lesz tartós felnőttkori kapcsolat. De! Azt azért furcsállom, hogy még tervezni sem tervez veled, pedig elvileg szeret. Oké, hogy ismeri az ember a realitásokat, de ennek ellenére lehet tervezni, álmodozni és azután hozzátenni: remélem így lesz, hiszen szeretlek és fontos vagy a számomra.
2016. febr. 12. 09:24
 15/18 omba ***** válasza:

#14 én meg veled nem nagyon étek egyet, azt honnan veszed hogy a fiú szereti a lányt?

"elvileg" - ahogy írod... de az kb. nem jelent semmit.

2016. febr. 12. 11:35
 16/18 anonim ***** válasza:
55%

Mindkettőtöknek igaza van egyébként :)

Neked azért mert vele tervezel hiszen őt szereted, neki meg azért, mert tényleg bármi közbejöhet, és általában nem tervek szerint megy az ember élete, egy munkahely vagy egy egyetem eléggé át tudja húzni a számításaitokat.

Sztem ne akadj ki ezen, ő is veled tervez ha egyszer veled van, max ezt a felvetésedet nem vette komolyan. Egyébként nálunk pl ez az esküvősdi fordítva van, a párom nagy lagzit akar ha egyszer pénzünk lesz rá (kb 10 év haha), én meg úgy vagyok vele, hogy elég ha a papír megvan arról h a felesége vagyok, vagy még az se kell feltétlenül, nem igazán akarok házasodni.

Szóval ne akadj ki, változni fogtok elég sokat, ha a kisebb nagyobb akadályokat leküzdiztek, utána tervezzetek, 20 évesen még élnetek kéne az életeteket nem a gyerekeken gondolkodni.

2016. febr. 12. 13:15
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2016. febr. 12. 16:08
 18/18 anonim válasza:
egyutt vagytok meg? tervezes?
2017. jún. 14. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!