Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szerelmes belém a párom. Maradjak vele vagy sem?
4 hónapja vagyunk együtt, és ma ő mondta h nem szerelmes belém. De szeretné hogy ha még találkozgatnánk, mivel jól érzi magát velem.
Én viszont nagyon szerelmes vagyok. Nem tudom h maradja e így vele vagy sem.
L21 F24
Nem mindenkinél van egyből rózsaszín köd.
Bár 4 hónap után ha semmi nincs...
Érdemes lenne megbeszélni vele azt, hogy attól, hogy Ő nem szeret, Te még szereted, de mind a kettőtöknek ebben az esetben az lesz a legjobb, ha barát üzemmódba váltotok vissza.
Ez így, jelen formájában mind a kettőtök számára időfecsérlés.
Szerintem se maradj vele!! Csak lekötitek egymást, és nem léptek semerre!
Ő nem szerelmes, és nagyon valószínű, h nem is lesz az, szóval nem marad veled hosszútávon! Most kényelmes, de amint jön más lehet, h téged eldob a fenébe!!
Fontos! MÁR nem szerelmes, vagy MÉG nem szerelmes?
Mert ha MÁR, akkor még adhatsz magatoknak pár hetet, hátha újra fellobban a láng. Ha MÉG, akkor meg többet is. :) Ugyanis én is csak a 4.-5. hónap után éreztem azt, h szerelmes vagyok a páromba. Addig is nagyon jól éreztem magam vele, meg közös jövőt terveztünk, meg minden, de voltak nehézségeim. Viszont most már nem is tudok másra gondolni, csak rá, annyira nagyon szeretem. :)
Oké, én lány vagyok. Lányok szeméből tudom nézni a dolgot.
S ha nem fog működni, úgyse fog működni, kilépni egy kapcsolatból bármikor lehet. Belépni sajnos már nem. :)
24/L
(én vagyok a lány)
MÉG nem szerelmes belém. Szeretne még 1 esélyt, és szerinte van még bennünk erő a folytatásra.
Nagyon nem tudom mi lenne a helyes :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!